STUTTGART - BAYERN MÜNCHEN 3-5:

I fjor spilte Stuttgart i Champions League, der det måtte et Barcelona-lag til for å sette en stopper for det tyske laget.

I år ligger laget på nest siste plass i den tyske serien, og søndagens match mot Bayern München satte et nedverdigende punktum for høstsesongen i Bundesliga.

For ikke mindre enn fem ganger scoret det tyske storlaget på vertenes keeper Sven Ulreich. Da hjalp det lite at hjemmelaget klarte å sette tre baller i gjestenes kasse.

Tre mål på et kvarter
Stuttgart kom til kampen uten seier i den tyske serien siden tidlig i november, mens Bayern München på sin side desperat trengte en trepoenger for å holde følge i kampen om en plassering som gir Champions League-spill neste år.

Og etter at lagene fulgte hverandre den første halvtimen, sa gjestene fra sørøst takk for seg det siste kvarteret i omgangen.

Mario Gomez, Thomas Müller og Franck Ribery scoret målene som sørget for at Bayern ledet 3-0 ved pause, men vertene fikk nytt håp da Martin Harnik reduserte til 1-3 bare fem minutter etter hvilen.

Men Mario Gomez hadde ingen planer om å la Stuttgarts håp leve.

Hat trick
25-åringen la på til 4-1 to minutter etter reduseringen, og fullførte hat tricket ytterligere to minutter senere.

Dermed trodde de fleste at kampen var så avgjort som den kunne få blitt, men målfesten fortsatte: Martin Harnik scoret sitt andre for dagen etter 65 minutter, og da Christian Gentner reduserte til 3-5 20 minutter før slutt øynet vertene igjen muligheter for poeng.

Men flere mål ble det ikke, og Stuttgart - som har skiftet ut to trenere i løpet av høstsesongen - må konstatere at klubben har mye å gå på når spillerne nå tar juleferie.

Bayern München på sin side befinner seg på femteplass på tabellen når klubben feirer julehøytiden, fire poeng bak Mainz på andreplass.

Borussia Dortmund er suverene på toppen av tabellen i Tyskland, med ti poeng ned til Mainz på andreplass.

I den andre kampen i tysk serie på søndag spilte Leverkusen 2-2 hjemme mot Freiburg, og vertene er med det på tredjeplass, à poeng med Mainz.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED