Gå til sidens hovedinnhold

Kristiansund henter Olav Øby fra KFUM Oslo

Henter midtbanespiller fra OBOS-ligaklubb.

Kristiansund bekrefter fredag at de har hentet midtbanespiller Olav Øby fra KFUM Oslo.

Det blir ikke første gang Øby kler på seg Kristiansund-drakten. Han var på lån hos KBK i siste halvdel av 2017-sesongen, hvor han totalt spilte 9 kamper. Den gangen kom han på utlån fra Sarpsborg 08.

- Det er utrolig godt å være tilbake. Mottakelsen fra alle har vært varm og helt fantastisk. Gjertsen hentet meg på flyet i går kveld, og det var veldig gøy å alle gutta på laget igjen. Jeg var aldri i tvil da det ble kjent at KBK ønsket å hente meg. Dette føles veldig riktig, og jeg gleder meg til å bidra ute på banen. Jeg håper at Kristiansund stadion fylles nå på søndag, så skal vi sammen slå Mjøndalen, sier Øby til KBK sine hjemmesider.

Olav kom til KFUM i vinter og har vært en solid bidragsyter til lagets gode innsats i OBOS-ligaen. Han vil ikke minst bli husket for frisparkmålet han dunket inn fra over 50 meter i St. Hanskampen mot HamKam.

KFUM-trener Jørgen Isnes sier at Øby har kommet inn og bidratt med akkurat det klubben var på jakt etter.

- I Øby fikk vi akkurat det vi forventet. En herlig energi-spiller som ga oss mye både på og utenfor banen. Hans pasningsfot og evnen til å se og bruke andre rom enn kun nærområdet har vært viktig for oss. I tillegg har han vært en veldig anvendelig spiller for oss, og ikke minst har han bidratt med målpoeng, sier KFUM-treneren.

Nå går turen videre til KBK og Eliteserie-spill for 24-åringen.

Kommentarer til denne saken