RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristoff: - Er rett og slett ikke god nok

FIKK DET TØFT: Alexander Kristoff var lenge med i teten, men måtte slippe få kilometer før mål.
FIKK DET TØFT: Alexander Kristoff var lenge med i teten, men måtte slippe få kilometer før mål. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Matteo Trentin vant millimeterduell mot Peter Sagan.

Det ble seier til Matteo Trentin på den 7. etappen i Tour de France, etter at han spurtslo Peter Sagan med kun noen få millimetere i et dramatisk oppløp som endte med velt for flere av rytterne.

Etter en ny andreplass på torsdagens etappe, var fredag den siste muligheten Alexander Kristoff hadde til å hente en etappeseier på noen dager.

Nordmannens argeste spurtkonkurrenter Andre Greipel og Marcel Kittel fikk det tøft mot slutten av de 234 kuperte kilometerne, og dermed hadde Kristoff gode muligheter til få sin første Tour-seier, dersom han klarte å holde tritt med feltet i den siste motbakken kun få kilometer fra mål.

Det greide han dessverre ikke, og til slutt kjørte han i mål 14 sekunder bak etappevinneren, etter at han ikke maktet å hente inn de tapte sekundene i utforkjøringen inn mot mål.

Uansett en sterk prestasjon av nordmannen, som egentlig ikke skal ha sjanse til å følge de sterkeste klatrerne, men Kristoff var likevel litt skuffet etter målgang.

- Det ble for hardt kjør. Jeg er ikke god nok, rett og slett. Det var ikke langt unna om å gjøre før jeg var oppe igjen, men det ble litt for langt opp, dessverre, sa han til TV 2.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere