*Nettavisen* Sport.

Kristoff har bestemt seg

Foto: Tim de Waele (©TDWsport.com)

Bare små detaljer gjenstår.

03.07.13 22:30

MARSEILLE/OSLO (procycling.no): Alexander Kristoff nyter stor tillit hos Katjusja, til tross for at han må klare seg uten hjelpere under Tour de France.

Kristoff kom til det russiske mannskapet før fjorårssesongen, og trives så godt at han nå er klar for å forlenge kontrakten.

- Jeg har ikke skrevet under ennå, men det er klart, sier Kristoff til procycling.no.

Papirkluss hindret signering
Han kunne allerede ha signert, men noen feil med kontrakten og kluss med printeren sørget for at det hele måtte utsettes.

- Det var noen småfeil med navn. Manageren min så på det i går (tirsdag), og numrene ser bra ut, men de hadde klart å skrive bedriftens navn istedenfor mitt. Det måtte fikses, og så var det ikke noen ark i printeren, så da måtte det vente.

- Men det er helt klart at det blir Katjusja?

- Jeg skriver under når kontrakten er klar.

Nordmannen har spurtet inn til andre- og sjetteplass så langt i årets Tour de France, uten noe hjelp fra laget.

- De satser på meg
Katjusja mangler også en klar opptrekker, slik Gert Steegmans er for Mark Cavendish og Greg Henderson er for André Greipel.

Om Kristoff også kan få en betrodd spurtopptrekker, er ikke bestem ennå.

- Det kommer til å satse på meg, så det er nødvendigvis en del av det. Så lenge Rodriguez er i laget, så er det vanskelig for meg å få mange hjelpere til ritt som Tour de France. I Glava Tour hadde jeg hele laget rundt meg. Jeg satser på at de som er her blir bedre, og så kommer det kanskje en inn, sier Kristoff.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.