RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BARE NESTEN: Alexander Kristoff kom akkurat for sent til å kunne sikre seg sin tredje etappeseier i årets Tour de France, og måtte til slutt ta til takke med tredjeplassen.
BARE NESTEN: Alexander Kristoff kom akkurat for sent til å kunne sikre seg sin tredje etappeseier i årets Tour de France, og måtte til slutt ta til takke med tredjeplassen. Foto: Jeff Pachoud (Afp)

Kristoff kom akkurat for sent

Sist oppdatert:
Tredjeplass for nordmannen.

Alexander Kristoff har imponert stort i årets Tour de France, og sto med to etappeseiere før fredagens.

Forventningene var store til at Kristoff kunne ta sin tredje på den 19. etappen, og dermed bli den første nordmann til å klare den bragden.

Garmins Ramunas Navardauskas holdt imidlertid unna alene i tet, og tråkket seg i mål noen små sekunder foran feltet til Kristoff som kom halsende etter i regnværet.

Nordmannen ble noe hindret i spurten. Til slutt ble det en tredjeplass på Katjusja-rytteren, som måtte se seg slått av Jon Degenkolb i kampen om andreplassen.

- Det var en hard avslutning. Jeg satt bra i spurten, men ble sperret. Rett før jeg skulle trå til så var de rundt meg, og jeg fikk ikke klar bane, sa Kristoff til TV 2 etter spurten, som innrømte at han var overrasket over at Navardauskas holdt unna.

- Jeg er litt overrasket over at han holdt unna, men jeg tror ikke det hadde hatt noe å si om det hadde vært flere i feltet, om det ikke hadde vært en velt, fortsatte Kristoff.

I en massevelt bare tre kilometer før mål gikk en av Kristoffs argeste konkurrenter med i fallet, og misset dermed muligheten på sin første etappeseier i årets tour.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere