Gå til sidens hovedinnhold

Kristoffer Reitan vant Junior Orange Bowl International

Var fem slag foran den regjerende mesteren.

Kristoffer Reitan beviste igjen hvorfor han er en av verdens mest lovende golfspillere etter at han vant Junior Orange Bowl International torsdag. 17-åringen etter at han avsluttet turneringen med en runde på 70 slag, altså én under par.

Totalt endte han på fem under par og var dermed hele fem slag foran fjorårets mester Joaquín Niemann fra Chile og Adrien Dumon de Chassart fra Belgia.

- Det føles fantastisk. Det var den vanskeligste runden med golf jeg har spilt, mentalt var det veldig tøft, samtidig som å holde alle følelsene mine i sjakk, sa unggutten til golfweek.com etter at seieren var sikret.

- Jeg var veldig fornøyd med å ha unngått å gjøre noe dumt mot slutten. Å føle alt dette på en golfbane var en god opplevelse og forhåpentligvis noe jeg kan dra nytte av i fremtiden, fortalte han videre.

Junior Orange Bowl International har tidligere blitt vunnet av golfere som Tiger Woods, José María Olázabel og Mark Calcavecchia. I 2008 vant norske Mathias Schjølberg konkurransen.

Seieren oppsummerer et fantastisk år for Reitan som i 2015 har vunnet slagspillet i Lag-EM og spilte seg også til en imponerende kvartfinale i U.S. Junior Amateur.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken