RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SUVEREN: Henrik Kristoffersen suste inn til ledelse etter første omgang i Madonna di Campglio.
SUVEREN: Henrik Kristoffersen suste inn til ledelse etter første omgang i Madonna di Campglio. Foto: Olivier Morin (Afp)

Kristoffersen suste fra konkurrentene

Sist oppdatert:
Sekundet foran Hirscher etter første omgang.

Henrik Kristoffersen fortsatte sin fantastiske form fra Val d'Isere i førsteomgangen i slalåmen i Madonna di Campglio. Dermed var ingen som kunne match Rælingen-gutten.

Marcel Hirscher startet som nummer tre og suste inn til en flott tid på 48.37. Like etter var det duket for Kristoffersen som lå 23 hundredeler foran etter første passering.

- Hva i alle dager er det som skjer med norske alpinsport om dagen? Vi er best i nesten alt!, utbrøt NRK-kommentator Andreas Toft da Kristoffersen suste nedover bakken.

Dette skulle bare øke utover i løpet og til slutt kom nordmannen inn på 47.34, 1.03 sekunder foran østerrikeren. I Val d'Isere var han hele 1.66 sekunder foran sin argeste konkurrent.

Det ble en heller uheldig omgang for Sebastian Foss-Solevåg. Det gikk litt for fort i starten, og han klarte ikke å ha kontroll på skiene. Dermed så falt han over ende.

Etter første omgang så ledet Henrik Kristoffersen med tiden 47.34. På de neste plassene fant man Marcel Hirscher på andreplass og italienske Stefano Gross på tredje.

Andre omgang i Madonna di Campglio starter 20:45 tirsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere