Ralf Rangnick skulle komme inn og snu skuta på Old Trafford etter Ole Gunnar Solskjær, men det har vært langt ifra en umiddelbar suksess for tyskeren.

I helgen tapte Manchester United hjemme mot Wolverhampton, og prestasjonene har allerede blitt en snakkis i og rundt klubben.

TV 2s Premier League-ekspert, som nylig ble som Brann-assistent, Erik Huseklepp var kritisk til Rangnicks menn etter det de viste mot Wolves.

- Det er skremmende svakt og det er skremmende hvor lite de klarer å kontrollere en kamp mot et lag man skal være bedre enn på hjemmebane. Jeg skjønner ikke hvorfor United skulle ha en sånn langsiktig midlertidig løsning. Da ville jeg faktisk heller fortsatt en stund med Carrick, sa Erik Huseklepp til Nettavisen etter tapet mandag.

Les også: Kraftige reaksjoner etter nederlag: - Har gjort United verre

- Hadde ingen anelse

En spiller som fikk sitt store gjennombrudd under OIe Gunnar Solskjær er unggutten Mason Greenwood, men engelskmannen har slitt med å finne seg til rette i laget etter nordmannens avgang.

20-åringen står med ett mål på de siste 12 ligakampene, og nå reagerer Liverpool-legenden Steve Nicol på det han har sett av Greenwood.

- Det virket som at Mason Greenwood ikke hadde en anelse om hva han skulle gjøre utpå der. Hver gang jeg så bort fra kampen og så tilbake var han på helt forskjellige steder på banen, sier han til ESPN.

Og fortsetter:

- Han var på høyre, venstre og i midten. Overalt.

Les også: Slutt på PCR-tester i Premier League – bytter til hurtigtester

Kritisk

Nicol mener Ralf Rangnick har en stor oppgave foran seg for å få snudd den vonde trenden i Manchester Uniteds spill.

- Det verste du kan gjøre som trener er å legge opp til en taktikk, som ingen av spillerne forstår noe av. Det er mye av problemet her. Vet spillerne hva de skal gjøre, og det går galt, kan man i det minste gå inn i peke på hva man skal endre.

Les også: Raser over United-stjernens intervju: - Forferdelig

- Sancho var mer disiplinert i Rangnicks system, men Mason Greewood visste virkelig ikke hva han skulle gjøre. Han verken angrep eller jobbet defensivt. Manchester United ble nærmeste én mann mindre der ute.

Neste mulighet for Manchester United til å motbevise kritikerne er i FA-cup-møtet med Aston Villa, 10. januar.