Fredag morgen har Nettavisen fått tilsendt flere bilder fra Rosenborgs treningsanlegg i Trondheim. Gjennom natten har supportere trukket til anlegget og hengt opp ulike bannere rundt på området. Det med tydelige beskjeder rundt hva de tenker om tingenes tilstand i klubben.

Onsdag tok Rosenborg seg så vidt videre i cupen etter en knepen seier mot 4. divisjonslaget Trygg/Lade. Rekdal varslet alvorsprat med spillerne i etterkant.

– Jeg har ikke så mye å si. Det er flaut og det er på et nivå du må oppleve for å tro det. Det er noen unntak hos oss som er til stede, men skal du lykkes i fotball må du ha stort hjerte og i dag var det mange som hadde manko på det, sa RBK-treneren til NRK etter kampen.

Rosenborg har langt ifra innfridd så langt i årets eliteserie og ligger langt nede på tabellen. Nå virker også supporterne å ha fått nok av situasjonen og ytret seg rundt dette natt til fredag.

På bannerne hadde de blant annet skrevet:

«Et styre uten handlingskraft – et styre uten tillit» og «Kor e verdian?», oversatt til «hvor er verdiene».

Klubben selv har foreløpig ikke uttalt seg rundt supporternes opptrinn.

Onsdag uttalte Adressa-kommentator Birger Løfaldli seg til Nettavisen om situasjonen i Rosenborg. Han mener det fortsatt er vanskelig å se hva RBK prøver på og at det ser ut som Rekdal famler i blinde.

– Jeg har ikke sett Rekdal sånn før. Han har brukt store deler av vinteren og våren på å fortelle hvor høye forventninger det er til Rosenborg. Det er helt feil. Forventningene til Rosenborg er rekordlave i år. I går hadde han en annen innfallsvinkel på det. Det er noen problemstillinger her som er interessante, sa han til Nettavisen.