*Nettavisen* Sport.

Kritisk for Tottenham

Foto: SCANPIX

Tottenham ledet mot Birmingham, men tapte - igjen!

02.12.07 20:47

TOTTENHAM-BIRMINGHAM 2-3. Mye tydet på at Tottenham var på rett spor etter en rekke på tre kamper uten tap (to av dem uavgjort). Men søndag fikk London-laget et av sesongens sureste tap så langt.

For det så lenge lenge lyst ut for Juande Ramos' menn. For selv om Gary McSheffrey ga bortelaget ledelsen etter 24 minutter - en ledelsen som holdt seg til pause - slo hjemmelaget kraftig tilbake i starten av den andre omgangen.

Det var Robbie Keane som så ut til å bli kampens store spiller, men i steden endte han opp som en alldri så liten syndebukk. Først satte han inn 1-1 etter 50 minutter, før han tre minutter etterpå pirket inn 2-1 tre meter fra mål. Men så startet nedturen.

Etter 62. minutter setter Cameron Jerome inn utligningen etter å ha tråklet seg forbi flere Tottenham-spillere. Og det skulle bli verre Keane & co.

Seks minutter etter utligningsmålet får nemlig nevnte Keane direkte rødt kort etter å ha hoppet inn i en takling med knottene først. Og om ikke det skal være nok, sørger Sebastian Larsson på overtid for at Birmingham får med seg alle poengene hjem ved å smelle ballen i krysset fra mellom 20 og 25 meter.

Dermed ligger Tottenham fortsatt kun ett poeng unna nedrykksplass i Premier League. Birmingham ligger trygt plassert på 12. plass.

Alt om Premier League finner du her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.