RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritisk til showarrangør

Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
Sist oppdatert:
- Inntektene fra denne kampen bør gå til norsk hockey og ikke privatpersoner, sier Terje Jørgensen i Norges Ishockeyforbund om NHL-showet i Oslo Spektrum.

Norske fans er skuffet over billettprisene og den stjernespekkede kampen i Oslo Spektrum er langt fra utsolgt – godt over en måned etter at billettene ble lagt ut for salg.

- Vi liker ikke måten dette er gjort på. Vi er glade for at hockeyinteresserte får et slikt show rett oppunder jul, det er vi. Men vi kommer til å ta kontakt med IMG og be de ta kontakt med oss neste gang, sier generalsekretær Terje Jørgensen til TV 2 Nettavisen.

IMG er managerselskapet som står bak turneen hvor spillere som Jaromir Jagr, Dominik Hasek, Martin Brodeur, Mats Sundin og en rekke av verdens beste spillere deltar. Showet kommer til Norge 20. desember og holder en åpen trening.

21. desember spiller de mot Anders Myrvold og flere av de beste norske spillerne.

- Inntektene fra dette bør gå til norsk hockey og ikke til privatpersoner. Her er det noen som er ute etter å tjene penger, og vi synes ikke dette er noe moro, understreker Jørgensen.

Han ble kontaktet av arrangør 4 Aces og bedt om å åpne kampen. Det takket han nei til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere