RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kroatia mot nytt gull

Sist oppdatert:
TUNIS (TV 2 Nettavisen): Regjerende mester Kroatia tok et stort steg mot et nytt VM-gull da de sendte Frankrike ut i semifinalen lørdag.

KROATIA – FRANKRIKE 35-32: Oddsen på kroatisk VM-gull gikk i været da de regjerende mesterne tapte mot Norge i mellomspillet.

Men Kroatia har hevet seg utover i turneringen og i semifinalen mot Frankrike viste Ivano Balic & co hvorfor Glenn Solberg holder dem som favoritter til VM-tittelen.

Etter at Frankrike hadde fått en kjempestart og ledet 6-2, snudde Kroatia kampen og jobbet seg sakte men sikkert ifra i målprotokollen.

Bakerst stengte Vlado Sola buret og fremover var Balic i særklasse.

I tillegg hadde kroatene tilbake Petar Metlicic. Høyrebacken har vært skadet gjennom hele mellomspillet, men var tilbake i godt gammelt slag i semifinalen.

Dermed er det klart for en drømmefinale mellom Spania og Kroatia, de to lagene som gikk videre fra Norges gruppe i mellomspillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere