Mandag kveld fortsatte Liverpool den eventyrlige formen i sesonginnspurten, og slo Leicester 3-0 borte.

Etter en relativt svak sesong, har tyskeren virkelig fått fart på sine menn. Liverpool står nå med syv strake seire i Premier League og jager den gylne fjerdeplassen, som sikrer Champions League-spill neste sesong.

Liverpool er bare ett poeng bak Manchester United og Newcastle, riktig nok med én kamp mer spilt.

Etter mandagens seier vendte Klopp seg til Liverpool-fansen og dro i gang sin tradisjonelle feiring, der han skyter den ene neven opp i lufta tre ganger.

Sky Sports ekspert, Gary Neville, mener at tyskerens manøver var en klar melding til lagene over på tabellen.

– Manchester United og Newcastle har fortsatt en jobb å gjøre. Jürgen Klopps feiring på slutten er definitivt noe som, hvis du er Newcastle- eller United-spiller, vil bli tolket som at «han kommer for dem». Jeg tror han sender dem en beskjed, sier den tidligere United-profilen til Monday Night Football.

Liverpool har Aston Villa og Southampton i sine to siste kamper denne sesongen, mens Newcastle har Brighton, Leicester og Chelsea. For United sin del venter Bournemouth, Chelsea og Fulham.

Neville fortsetter:

– Newcastle og United må sørge for å gjøre jobben skikkelig, for Liverpool kommer til å vinne sine to siste kamper. De må glemme at Liverpool kan gi fra seg poeng. Hvis de ikke gjør jobben vil topp fire glippe, sier han.

Nevilles kollega i Sky Sports, Jamie Carragher, tror Klopp er overrasket over den fenomenale sluttspurten laget hans er i ferd med å gjennomføre.

– Klopp har tidligere snakket om at en opprydning må til, og at mye har handlet om å gjøre laget konkurransedyktig til neste sesong. Jeg tror ikke han så for seg at laget hans skulle starte på en slik seiersrekke, og at de fortsatt en sjanse til å komme inn blant de fire beste, sier Carragher.