RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kræsjlanding for Kanarifuglene

Foto: AP Photo/PA/Scanpix
Sist oppdatert:
Norwich kunne avgjøre sin skjebne ved egen hjelp. I stedet ble de det nest største slaktofferet i Premier League i år.

FULHAM – NORWICH 6-0: Tidligere i uka slo Arsenal Everton med hele 7-0 – sesongens største seier i Premier League. Om ikke Norwich-supportere håpet på de samme kallassifrene i bortekampen mot Fulham, så var de fleste Kanarifugl-supporterne rimelig optimistiske på egne vegne. Hjemmelaget hadde intet å spille for, bortelaget alt.

Og på toppen av det hele: Gulroten var fornyet Premier League-spill med seier.

Riktignok var Norwich det eneste av Premier League-lagene uten seier på fremmed gress denne sesongen, men pytt, pytt. Norwich ut i hundrede, Huckerby og Ashton med gode avslutninger, 7.000 smilende bortesupportere.

Ops, 1-0, McBridge igjennom, ballen til side for Green. OK, stå på. McKenzie på vei gjennom minutter senere, Knight med og som en granittblokk, McKenzie i bakken:

- Ingenting!

Lufta ut av Leon McKenzie, og tydeligvis resten av Norwich-laget også. Dermed var det duket for kuleramme for de bivånende, og vi nevner i fleng: Diop med et beckhamsk frispark, Knight med sitt første for sesongen, Marlbranque upresset med breisida, McBridge lurer offsidefella og Cole bruker hælen for å gjøre fornedrelsens komplett.

Optimister
Utklasset og latterliggjort, men Norwich er stolte av egeninnsatsen.

- Vi har penger nok til å beholde de spillerne vi har, og hvis ingen ønsker å forlate klubben så skal vi gjøre et solid forsøk allerede kommende sesong, sier den kvinnelige Norwich-lederen, Delia Smith.

Og Norwich-manager Nigel Worthington er like optimistisk.

- Alle våre unge, lovende spillere er på langtidskontrakter, og det skal gode tilbud til for å få dem vekk fra denne klubben.

Misfornøyd med avslutningen var heller ikke han.

- For seks-syv uker siden var vi død og begravet, men vi har kjempet oss tilbake. Vi er fightere, og all ære til spillerne for den innsatsen de har vist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere