RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krysser fingrene for British Open

Foto: Getty Images / All Over Press
Kan bli nødt til å utsette den prestisjetunge turneringen.

Arrangøren av British Open krysser fingrene for at den prestisjetunge majorturneringen kan bli avgjort søndag. Suzann Pettersen er i tetsjiktet, men må være klar for en maratondag.

Lørdagens runde på Old Course i St. Andrews ble utsatt på grunn av sterk vind. Spillet ble første stoppet i fem og en halv time før arrangøren valgte å utsette resten av runden. Det er håp om litt bedre forhold søndag, men fortsatt vil det være mye vind. Dersom de ikke blir ferdigspilt søndag, kan turneringen bli avsluttet mandag.

- Dette er en majorturnering, så vi vil gjøre alt i vår makt for å spille 72 hull. Hvis vi må spille mandag, gjør vi det, sa turneringssjef Susan Simpson lørdag.

Tutta stresser ikke
Suzann Pettersen ligger på fjerdeplass og er fire slag bak ledende Choi Na-yeon fra Sør-Korea. Tutta var ikke i aksjon lørdag og må derfor spille 36 hull søndag. Hun slår ut på tredjerunden sin fem over åtte norsk tid, mens hun spiller siste runde på ettermiddagen. 32-åringen frykter ikke at hun vil gå tom for krefter.

- Det er derfor du trener og er i god form, og jeg skal vel tåle det. Er det litt tøffe forhold, kan det være ekstra prøvende for konsentrasjonen på slutten, men det kan kanskje være en enda større fordel for meg. Jeg skal ikke knele på siste 18 fordi jeg må gå 36 hull, sa Pettersen lørdag kveld.

Spent Skarpnord
Marianne Skarpnord ligger på en foreløpig 29.-plass. Hun fullførte ni hull før spillet ble stoppet lørdag.

– Det blir spennende å se hvordan det blir søndag. Det blir en lang dag, spesielt for dem som ikke spilte i dag, sa 27-åringen til NTB. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere