RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krysser fingrene for Gamst’n

Foto: Mike Egerton (PA Photos)
Sam Allerdyce håper Blackburns sterke avslutning overbeviste Morten Gamst Pedersen om at han bør bli i klubben.

Spekulasjonene rundt den norske landslagsvingens fotballfremtid fortsetter – all den tid vadsøværingen ennå ikke har satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Blackburn.

Lancashire-klubben har lagt en treårskontrakt på bordet – men noen signatur har den foreløpig ikke. Nå håper manager Sam Allerdyce at Gamst’n lar seg inspirere av klubbens gode serieavslutning – og bestemmer seg for å bli.

– Forhåpentligvis vil de to siste resultatene bidra til å løse saken i vår favør – sånn at han ikke forsvinner andre steder, sier Allerdyce til Daily Mail.

To strake seirer
Blackburn avsluttet årets engelske ligasesong med en meget sterk borteseier mot John Carew og Aston Villa søndag. Seks dager tidligere slo Gamst’n og hans lagkamerater selveste Arsenal 2-1 – med lagets norske spiller som pasningslegger forut for det ene målet.

Nå venter klubben altså på svar vedrørende finnmarkingens framtid. Manager Allerdyce kan ikke annet enn å håpe.

– Jeg vet ikke noe mer foreløpig. Vi krysser fortsatt fingrene, sier han.

Positiv dialog
Gamst Pedersens nåværende avtale med Blackburn utløper i sommer. Det betyr at han er attraktiv arbeidskraft – og en rekke beilere skal angivelig ha vært på banen. Både Palermo og Olympiakos er nevnt de siste månedene.

Selv har Gamst Pedersen holdt kortene tett til brystet. Agent Rune Hauge, som representerer finnmarkingen, bekreftet nylig at han er i dialog med Blackburn.

– Det er positive samtaler mellom klubben og Morten, men det er fremdeles små detaljer som må løses. Og det er ofte slike ting som også er de viktigste, sa Hauge til lokalavisen Lancashire Telegraph. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere