Pep Guardiolas mannskap kunne juble for tre nye poeng lørdag ettermiddag da Wolverhampton ble slått 3-0 på Molineux.

Igjen tegnet en nordmann med navn Erling Braut Haaland seg på scoringslisten, med det som var hans 14. nettkjenning for sesongen.

– Illevarslende

Tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand mener det allerede nå er kun ett lag som har en reell mulighet til å løfte Premier League-trofeet i mai.

– Det er illevarslende for alle andre, sier 43-åringen om Citys dominans, ifølge Daily Mail.

Ferdinand sikter videre til Haalands målform, og mener nordmannen bidrar til å løfte nivået til sine lagkamerater.

Den tidligere midtstopperen tror at Haaland kan knuse målrekorden i Premier League allerede denne sesongen.

– Han er på rett vei. Jeg sier 35 (mål). Han har muligheten til å knuse rekorder, fordi han er i et lag som dominerer fullstendig. Han har sulten og lysten.

Les også: Russisk langrennsstjerne hardt ut mot Normann-avgjørelse: – Nytt nivå av fremmedfrykt

Gullballen neste?

Dersom Haaland fortsetter den gode formen, er Ferdinand heller ikke fremmed for at 22-åringen står igjen som vinner av Gullballen i løpet av kort tid.

– Han er med (i kampen om Ballon d'Or). Hvis han opprettholder formen, hvis City vinner Champions League, så er det ikke noe spørsmål. Ingen vil være i nærheten av ham.

– Han scoret med sitt første touch i dag. Han var ikke involvert i kampen, men han ser ikke til å bry seg om det, legger Ferdinand til.

Les også: Stusset over det han så da Haaland scoret igjen: – Det verste i hele verden

Neste mulighet for Haaland i City-drakta er ikke før 2. oktober, når Manchester United kommer på besøk til Etihad for byderby.

Før den tid er det en halvannen uke med landslaget som venter, hvor Haaland og Norge skal opp mot Slovenia (24. september) og Serbia (27. september) i Nations League.