RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kulekaster utestenges på livstid

Sist oppdatert:
I tillegg er det bestemt at han blir anmeldt. Heretter må 22-åringen som kastet biljardkulen se Brann på TV.

(iBergen.no) Brann har bestemt å utestenge kulekasteren fra Brann Stadion på livstid og er dermed ikke ønsket innfor portene for å se favorittlaget.

22-åringen vil også bli anmeldt for kulekastingen.

Livstidsutestengelse
- Vi har fattet et vedtak om å utestenge vedkommende for livstid, i tillegg vil han bli anmeldt for forholdet, sier styreformann i Brann Magne Revheim til iBergen.no.

Det var 13. februar i UEFA-kampen mellom Brann og Everton i Bergen at en person kastet en biljardkule inn på banen mot gjestenes keeper Tim Howard.

Saken har i ettertid fått stor oppmerksomhet nasjonalt og internasjonal presse har også omtalt saken.

Episoden ble i første omgang ikke rapportert inn til UEFA av kampens dommer eller deres delegat på Brann Stadion, men fotballorganisasjonen skal i etterkant ha mottatt et tips fra ukjent hold. Dette gjorde at det ble levert inn en tilleggsrapport som førte til at UEFA nå har satt i gang en etterforskning av episoden.

I videovinduet under kan du se Everton-kaptein Phil Neville gi biljardkulen til dommeren.

217556

Stor bot
Både Brann og Everton blir i tillegg etterforsket for episoden som skjedde etter kampslutt da rundt 20 Everton-supportere stormet banen.

Brann kan vente å få en bot på minst 20.000 euro (cirka 160.000 kroner) fra UEFA.

Brann klarte å identifisere kulekasteren etter å ha gått gjennom overvåkingsmateriale på Brann Stadion. Vedkommende har i ettertid blitt presset av klubben til å tilstå det han gjorde.

Personer som kjenner saken godt har fortalt til iBergen.no at vedkommende skal ha forklart at han bare slengte kulen ut på banen og at det dermed ikke var et «kast».

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere