Gå til sidens hovedinnhold

Kulekasteren identifisert

Nå kan han bare glemme å se favorittlaget inne på Brann Stadion.

(iBergen.no) Da Brann spilte første kamp i 1/16-finalen mot Everton i Bergen ble det mot slutten av kampen kastet en biljardkule fra tribunen.

Kulen hadde retning mot Evertons keeper Tim Howard, men traff ikke.

Gjerningsmannen er norsk
I ettertid har det vært klappjakt på supporteren som kastet biljardkulen og Brann har benyttet seg både av overvåkingsbilder og tips fra publikum i jakten på gjerningsmannen. Politiet har også bistått i saken og TV 2 har også levert bilder til fjorårets seriemester.

Nå er kulekasteren, en nordmann i 25-30 årsalderen, identifisert.

- Den siste utviklingen er at når vi har fått sammenstilt alle videobilder og gått gjennom alle tips vi har fått har vi etter alle solemerker funnet frem til vedkommende. Det er en gutt i 25-30 årsalderen som har vært Stadion-gjenger. Vedkommende vil bli utesteng fra Brann Stadion i lang tid. I tillegg vurderes det politianmeldelse, sier arrangementssjef i Brann Jan Tore Guntveit til TV 2 Sporten.

Her kan du se episoden.

Stormet banen
Etter kampen mot Everton stormet også bortefansen banen og det er ventet at Brann vil få en stor bot for dette og kulekastingen. I rapporten fra UEFA-delegaten, som var på Brann Stadion under Everton-kampen, og dommeren er ikke biljardkulen nevnt.

UEFA har i ettertid mottatt et tips, angivelig fra media, som har gjort at det er blitt lagt til en tilleggsrapport. Det kan dermed bli aktuelt for dem å gå videre med saken. I UEFA har man ennå ikke tatt endelig stilling til dette.

En UEFA-talsmann har tidligere uttalt til iBergen.no at Brann kan få en bot opp mot 20.000 euro (cirka 160.000 kroner) for banestormingen. Biljardkulen kan koste en hel del mer.

LES OGSÅ:
Biljardkulen ikke i rapporten
Lynsjestemning mot kulekaster
Everton-fans stormet banen

Her kan du se banestormingen og flere videoer fra Brann - Everton.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

NÅ: Sjekk de utrolige tilbudene på Spring Friday