RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kun syv personer har overvunnet Le Zlatan

Foto: Montasje / AFP / Twitter / NTB scanpix
Nå er Zlatan-burgeren her, men den er ikke for pyser.

Zlatan Ibrahimovic skrev nylig under en ny kontrakt med Paris Saint-Germain og er i ferd med å bli en stor helt i klubben.

Svensken ble toppscorer for det styrtrike laget allerede i sin debutsesong og kommer nok til å score flittig også denne sesongen.

Nå har svensken også fått sin egen burger på en av Paris' kafeer. Den heter Le Zlatan og koster 29,90 euro - det tilsvarer rundt 240 norske kroner.

Det er kafeen Doody's Café i Paris som server Zlatan-burgeren og mannen bak burgeren, Jean-Philippe Grandin, forteller at den har samme «styrke og kraft» som Zlatan.

Burgeren veier inn til småpene 600 gram, så det kreves litt innsats for å fullføre en Le Zlatan. Ifølge Grandin har kun syv mennesker så langt spist opp hele burgeren.

Burgeren inneholder kjøttdeig med løk, bacon, tre typer ost, og den serveres med kafeens hjemmelagde hamburgerbrød.

Det er den engelske tabloiden Daily Mail som onsdag omtaler Zlatan-burgeren, etter at den først ble sak i den franske avisen Le Parisen.

På grunn av Zlatans evne til å terrorisere forsvar har utrykket å bli «Zlataned» dukket opp. Flere av de som har prøvd Zlatan-burgeren har angivelig også følt seg «Zlataned».

Onsdag tar PSG imot portugisiske Benfica i Champions League, og også her vil nok Zlatan Ibrahimovic bli en sentral skikkelse.

Den franske storklubben har fått en god start på sesongen i den gjeveste europacupen og står med full pott etter den første kampen.

Det samme gjør Benfica, men skulle det bli tap i Paris onsdag kan klubbens spillere kanskje trøste seg med et måltid på Doody's Café. Kanskje en Le Zlatan frister?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere