Gå til sidens hovedinnhold

- Kunne vært med i medaljekampen

Simen Brenne mener Odd Grenland ble snytt for seier på overtid.

MOLDE - ODD GRENLAND 0-0

MOLDE (Nettavisen): Et par minutter på overtid slo Emil Jonassen en corner som skrudde så mye at den trillet på Moldes målstrek og i stolpen. Mens Molde fikk slått ballen ut av feltet, flokket flere av Odd-spillerne seg rundt dommer Svein Oddvar Moen i protest over at det ikke ble dømt mål.

En av de mest høylytte var Simen Brenne.

- Jeg føler ballen er inne. Der og da var jeg helt sikker på at ballen var inne, sier Brenne til Nettavisen.

Brenne har sett TV-bildene av episoden, men vil ta en ny titt i kveld i det som kunne ha blitt den sjette seieren på rad – og klubbrekord for Odd Grenland.

- Jeg må se bildene i slow motion før jeg kan konstatere at det skulle ha vært mål, men det skal bli høyst interessant å se hendelsen igjen, sier Brenne.

- Det er surt om vi blir frarøvet av å ta klubbrekorden om ballen er inne.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er ikke like sikker som Brenne på om ballen var inne.

- Jeg tror ballen var inne. Inne i garderoben sier gutta at ballen var inne, sier Fagermo som mener Odd er ute av medaljekampen uten seier i Molde.

- Det er litt ergerlig om det er mål på corneren, siden vi med seier her i kveld ville ha vært med i medaljekampen. Nå er vi ikke det, sier Odd-treneren.

Defensivt Odd-lag
Kampen mellom Molde og Odd Grenland bar preg av at bortelaget lå med elleve mann bak ballen når Molde hadde ballen. Og at femmeren på Odds midtbane lå tett og kompakt.

For Ole Gunnar Solskjær kom det ikke som noen overraskelse at Odd Grenland ville ligge lavt og tett på midten.

- Vi var godt forberedt før kampen på at Odd kom til å legge seg trangt og tett og satse på kontringer når sjansen bød seg. Vi skaper nok sjanser, men vi klarer ikke å score, sier Solskjær, som mener laget bare må bli vant til at lag som kommer på besøk til Molde vil legge seg bakpå.

- Vi må håndtere det at lag som kommer hit vil legge seg så lavt som Odd gjorde i kveld, sier Molde-manageren.

Fornøyd Fagermo
Odd-trener Fagermo er fornøyd med at laget hans gjennomførte kampplanen til punkt og prikke.

- Vi vet at Molde liker å spille sentralt gjennom midten. De er også gode til å skyte fra distanse som Magnus Wolff Eikrem, men de er ikke så farlige når ballen kommer på kantene. De er upresise i innleggssituasjoner.

- Derfor spilte vi med en femmer på midten som skulle stenge av Moldes spill gjennom midten, sier Fagermo.

Moldes Magne Hoset mener Odd var vanskelige å spille mot.

- Det er vanskelig å spille mot lag som ligger så tett med elleve mann. Det var en taktisk godt gjennomført kamp av Odd, men du skulle tro laget hadde vunnet når du ser på de jubelscenene med fansen etter kampen, sier Hoset.

HTML EMBED
Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar