Gå til sidens hovedinnhold

Kunst signert Lampard

Frank Lampard viste fotballkunst av ypperste klasse da Chelsea vant 4-2 over Bayern München. Et sent straffespark ga tyskerne håp før returkampen.

CHELSEA - BAYERN 4-2: Chelseas Frank Lampard har de siste par årene spilt seg inn i alle diskusjoner om hvem som er verdens beste midtbanespiller. De siste tvilerne forsvant onsdag kveld, da Lampard scoret sitt andre mål for kvelden.

Et skikkelig kunststykke!

Bayerns forsvarsfirer hadde alt annet enn kontroll da Chelsea slo en retur tilbake i feltet. Ballen endte hos Lampard, som stod med ryggen mot mål - på linje med straffemerket. 26-åringen dempet ballen på brystet og tverrvendte på en 50-øring før han på halvspretten banket ballen inn i motsatt hjørne.

Vakrere kan det vel ikke gjøres?

- Jeg er veldig fornøyd med målet, smilte Frank Lampard.

Målet sørget for at Chelsea gikk opp i 3-1. Drøye ti minutter senere så det ut til at Chelsea sikret seg en plass i semifinalen i Champions League, da Didier Drogba scoret på en retur etter et skudd fra Eidur Gudjohnsen.

Men tradisjonen tro kjemper det tyske laget til siste slutt. På overtid ble Michael Ballack holdt inne i feltet, og kastet seg teatralsk overende. Dommeren blåste straffespark, en avgjørelse som nok var korrekt tross Ballacks overspill.

Ballack satte selv straffesparket i mål.

- Det hadde vært fantastisk å ta med seg 4-1 til Tyskland. 4-2 er også bra, men vi er litt skuffet. Vi slappet av i det siste minuttet og de scoret, oppsummerte Lampard overfor Sky Sports.

2-4-tap er ingen krise for Bayern, som vil avansere med 2-0-seier på hjemmebane. Chelsea er likevel klare favoritter før returmøtet, som spilles om seks dager.

- Det er slett ikke avgjort. Det er bare pause, og vi så alle hva de gjorde mot Arsenal. De kommer til å gi oss tøff kmp. Det er definitivt ikke over ennå, advarte Frank Lampard etter kampen, som ble spilt uten at Chelseas manager José Mourinho var til stede.

Portugiseren er suspendert, og får heller ikke sitte på innbytterbenken i returmøtet.

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen

Kommentarer til denne saken