RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarl Fr. Erichsen (Scanpix)

Kurt gjorde jobben

Sist oppdatert:
AX-3 DOMAINES (TV 2 Nettavisen): En utkjørt Kurt-Asle Arvesen kom i mål rundt 38 minutter etter vinneren, i trygg forvissning over at han hadde gjort jobben for Ivan Basso.

- I dag jobbet jeg for Ivan (Basso), Bobby (Julich) og Carlos (Sastre) i begynnelsen. Etter at jobben var gjort, var det bare å finne seg en gruppe og komme seg inn til mål, sier en sliten Kurt-Asle Arvesen. De 220,5 kilometerne fra Agde til Aix-3 Domaines ble syklet i stekende hete.

- Det er veldig varmt, og vanskelig å få i seg nok drikke.

Basso meldte seg på
Ivan Basso var den eneste av utfordrerne som klarte å følge Lance Armstrong da amerikaneren satte inn støtet i den siste stigningen opp mot mål. I sammendraget er italieneren nå nummer tre, 2,46 bak Armstrong, og har nå for alvor meldt seg på i kampen.

Arvesen mener lagkameraten er en av få som kan utfordre amerikaneren.

- Ivan føler seg veldig bra. Men T-Mobile er også farlige, de har mange gode ryttere, sier nordmannen til TV 2 Nettavisen. Han som innrømmer at det blir vanskelig å gjøre noe med Lance.

Friske ben
- Lance virker utrolig sterk, men vi får se i morgen. Det er da det avgjøres.

Arvesens teamsjef, Bjarne Riis, er enig med nordmannen at at Basso har mer å gå på.

- Dette er hva vi hadde håpet på. Vi har merket de siste fire-fem dagene at han har friske ben. I dag synes jeg vi utfordret Lance godt, sier CSC-sjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere