Gå til sidens hovedinnhold

Kurt gjorde jobben

AX-3 DOMAINES (TV 2 Nettavisen): En utkjørt Kurt-Asle Arvesen kom i mål rundt 38 minutter etter vinneren, i trygg forvissning over at han hadde gjort jobben for Ivan Basso.

- I dag jobbet jeg for Ivan (Basso), Bobby (Julich) og Carlos (Sastre) i begynnelsen. Etter at jobben var gjort, var det bare å finne seg en gruppe og komme seg inn til mål, sier en sliten Kurt-Asle Arvesen. De 220,5 kilometerne fra Agde til Aix-3 Domaines ble syklet i stekende hete.

- Det er veldig varmt, og vanskelig å få i seg nok drikke.

Basso meldte seg på
Ivan Basso var den eneste av utfordrerne som klarte å følge Lance Armstrong da amerikaneren satte inn støtet i den siste stigningen opp mot mål. I sammendraget er italieneren nå nummer tre, 2,46 bak Armstrong, og har nå for alvor meldt seg på i kampen.

Arvesen mener lagkameraten er en av få som kan utfordre amerikaneren.

- Ivan føler seg veldig bra. Men T-Mobile er også farlige, de har mange gode ryttere, sier nordmannen til TV 2 Nettavisen. Han som innrømmer at det blir vanskelig å gjøre noe med Lance.

Friske ben
- Lance virker utrolig sterk, men vi får se i morgen. Det er da det avgjøres.

Arvesens teamsjef, Bjarne Riis, er enig med nordmannen at at Basso har mer å gå på.

- Dette er hva vi hadde håpet på. Vi har merket de siste fire-fem dagene at han har friske ben. I dag synes jeg vi utfordret Lance godt, sier CSC-sjefen.

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken