RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kuske-Cato får alle penga i lunsjen

Foto: Hesteguiden.com
Vitori Mollyn galopperte seg bort i debuten for Cato Antonsen. Tirsdag er det dags. Sjekk tirsdagens lunsjtips.

Denne uken er det Bjerke som arrangerer lunsj-V5 både tirsdag og torsdag. Tirsdagens meny ser svært interessant ut på forhånd og det ligger store penger i luften.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Vår tirsdagsbanker blir slett ikke favoritt i spillet, men 9 Vitori Mollyn blir uansett vår alenestrek. Det er en hest som skal passe perfekt i hendene til kuske-Cato. Cato Antonsen er utrolig flink til å "bære" litt vrange kaldblodshester rundt en travbane og får også veldig ofte ekstra fart på dem. Det gikk gode meldinger på nyervervelsen til "Stall Guttene fra Bergen" foran starten på Drammen sist tirsdag. Da galopperte fireåringen på siste bortre, og det er slett ikke utenkelig at det var seieren som glapp. Opphentingen til sjette var ihvertfall sterk. Foran tirsdagens løp gjør trolig Cato Antonsen visse utstyrsendringer, og i følge våre rapporter har Vitori Mollyn trent strålende etter den siste starten.

Stall Antonsen er meget flinke til å forbedre hester, og med gjennomkjøringen sist i kroppen, er det garantert en forbedret Vitori Mollyn vi får se tirsdag. At det er sprint er heller ingen ulempe for Frigg Mollyn-sønnen og vi tror den speedige fireåringen tar hjem dette løpet.

10 Skøylill slo riktignok nettopp Vitori Mollyn klart på Momarken 12. oktober, men Schem-traveren bare galopperer for tiden, og dessuten tror vi styrkeforholdet mellom disse to hestene er kraftig endret siden da, all den tid stall Antonsen har fått jobbet grundig med Vitori Mollyn siden dengang. Fin form er det også på 3 Turbo Frøkna som satt fast på Biri fredag, men vi synes det er så spennende rapporter på Vitori Mollyn at vi må prøve et bankerspill, all den tid det er nå det er verdi i å spille fireåringen.
Rangering V5-2: A: 9 B: 10-3-5-6 C: 4-2-7 D: 1-8

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Varmblodshester som har tjent rundt en halv million kroner møtes i et særdeles formsvakt felt i den første avdelingen. 2 Lundabye har ikke vist noe på lenge, men har vunnet sportrekningen sammen med Vidar Hop. Rite On Line-sønnen som nå er blitt seks år har ikke funnet tilbake til taktene fra svært gode sesonger som både tre- og fireåring. Oppgaven tirsdag kan nesten ikke bli enklere og sprint passer best nå. 7 Super Rolly hadde et veldig godt første halvår og har tjent over 160 000 kroner i 2010. Spor sju er litt sjanseartet, men det er ikke helt umulig at formkusk Kolle kan komme seg foran her, og da må det være en solid vinnersjanse for oldtimeren.

5 Pompier har også uviss form, men har endelig trukket et brukbart spor igjen, og motstanden er overkommelig. 1 The European er nødt til å få et fint løp fra innersporet. Vinnerviljen er ikke veldig fremtredende, men dette løpet kan vinnes på halvform. 3 Restoration kommer også ut etter lang pause og kan flytte beina på en sprint. 8 Vitori står vondt til, men i et så formløst felt, kan også 10-åringen vinne.
Rangering V5-1: A: 2 B: 7-5-1 C: 8-9 D: 6-11

Annonse: Øivind Grøstad melder om et knallspill i V5-4 på Bjerkes lunsjtrav

V5-3:
Det er absolutt ingen tvil om at 9 Juliano Diamond er den kapasitetsmessige beste hesten i V5-3. Men Juliano Star-sønnen har opptrådt meget usikkert i sine tre starter til nå i karrieren. Og selv om opphentingen til tredje i den siste starten var fenomenal etter grovt terrengtap, så velger vi inntil videre å gardere den Vidar Engebretsen-trente treåringen. 2 Enjoy Valley N. var overraskende god på Biri sist, og gjorde en flott avslutning til fjerde da etter drøye spor i den siste svingen. Siden 1 Perfect Lady er strøket, må det bli et økonomisk opplegg for den Øivind Mathisen-trente fireåringen tirsdag.

10 Isle Of Face burde avgjort på Bjerke nest sist, men gjorde et ålreit løp på Årjäng sist. Mester Høitomt setter seg opp. 5 Kung Jagge en en hyggelig svenske som opptrer usikkert. Løfterike 5 Cheerio Chip skuffet stort fra tet sist og må være forbedret for å vinne dette, men får en siste sjanse av oss.
Rangering V5-3: A: 9 B: 2-10-6-5 C: 11 D: 8-7-3

V5-4:
Dagens sportslige godbit ( i den grad det finnes slikt i lunsjløp) kommer i V5-4. Mye fine formsterke varmblodshester på farten her. Frode Hamre setter seg opp bak 1 O.K. Cowboyland og blir vår favoritt. Kan trolig ikke utnytte førstesporet, men vi tror det løser seg uansett underveis. God firer i V65 på Bjerke nest sist og bra opphenting etter galopp på Kloster sist. Holder uforandret fin form og bra vinnersjanse. 2 Carina Pride måtte trekke seg i sluttfasen i V75 på Biri sist. Møter enklere mostand her og med ryggløp kan treårshoppa vinne. 5 Essmy burde avgjort i lunsjen sist, etter å ha sittet stengt i tøft lag nest sist. Er under utvikling og er Gunnar Austevolls valg i løpet (var også meldt på 7 Blitz Night).

11 Boggy Ladylike får Eirik Høitomt i sulkyen og Gaustad-traveren er spennende da. Trener Jan Rune Gaustad har gjentatte ganger skrytt av fireårshoppa, uten at det har gitt uttelling. Men bytter altså seg selv ut med Eirik Høitomt. Meget spennende, selv om hoppa har skuffet i sine to siste starter. 3 Just Do It vant greit fra lederryggen på storfavoritten Embakasi sist. Har trolig ikke fordel av 2100 meter og er kun aktuell på bred gardering. 4 Yamina Limburgia har gitt seg fra tet ved noen tilfeller nå, kan kanskje være seiersaktuell med ryggløp.
Rangering V5-4: A: 1 B: 2-5-11 C: 3-4-7-12-9 D: 8

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5:
I V5-finalen skal vi spille bingo. Tolv hester uten form skal kjempe om førstepremien på 14 000 kroner over sprint. 1 Tour De Paris har vunnet sportrekningen og kan muligens taue dette feltet fra start til mål. Rubintor Pri-dattera har bedre form enn raden indikerer og har endelig trukket et godt startspor. Førstevalg i mangel av alternativer. 3 Wesley Rich er en brukbar svenskegjest som har levert noen ålreite løp i Sverige på slutten. Utstyres med Eirik Høitomt og da gjelder det å være på vakt.

9 Ninotchkathequeen har stummet fra tet ved noen anledninger. Fra ryggen til til 1 Tour De Paris kan alt bli perfekt tirsdag og spennende er det med Ole Johan Østre som kusk. 12 Nokentrot har vært uheldig flere ganger på slutten, startsporet er kinkig, men motstanden direkte svak. 10 Rite On Volo og 6 Black River Lord er begge brukbare hester som kan være to luringer i dette svært uoversiktlige løpet.
Rangering V5-5: A: 1 B: 3-9-12-10 C: 6-4-11-5-7-8

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere