*Nettavisen* Sport.

Kuskene vurderer V65

Her kan du lese hvordan blant annet Kristian Malmin, Tom Erik Solberg, Olav Mikkelborg, Cato Antonsen og Leif Witasp vurderer kveldens V65-sjanser.

25.04.07 12:27

Her finner du Nettavisens V65-tips til Bjerke.

V65-1
- 2 Ulveprins er hardt ute. Det er premie som gjelder, sier Lars Anvar Kolle.

- 9 Frønes Arne er en skikkelig bra hest. Han er sterk og tåler å gjøre mye grovjobb selv. Vi møter to svært gode hester i 8 Briskeby Philip og 7 Sør Odin, men jeg føler meg ikke slått på forhånd. Uten tøys kjemper Frønes Arne om seieren. Han er kanskje min beste sjanse for dagen, sier Tom Erik Solberg.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

V65-2
- 1 Vicky Diablo tilhører et voldsomt bra slag, har god teknikk og fin vilje. Vi håper hun skal rekke et stykke fremover. Jeg tror ikke jeg tar munnen for full hvis jeg sier at hun har potensiale til å tre inn i hoppe-eliten etter hvert. På papiret ser det veldig lovende ut foran dette løpet og hun er nok det nærmeste en kommer en banker, sier Kristian Malmin på stallen til Trond Anderssen.

- Med 3 Umpire Boko ser jeg ingen råd med å slå 1 Vicky Diablo i kveld, og vi må nok konsentrere oss om plassen bak. Min hest har nok en 16-tid inne, men jeg tror 1 Vicky Diablo har enda en del mer inne. 3 Umpire Boko fortjener absolutt en seier snart, men jeg tror ikke han vinner i kveld. Jeg er litt usikker på formen nå som han har hatt litt pause, men hvis formen fortsatt er intakt, kjemper vi om en trippelplass, sier Olav Mikkelborg.

- 6 Adorable skal jeg kjøre startvognprøve med. Jeg har gjort det i trening, og da har hun fungert bra. Hun er kjapp i uttaket. Jeg tror faktisk teten kan være innen rekkevidde. Jeg har respekt for 1 Vicky Diablo som er ubeseiret på fire starter, men min hest er en av de første man bør gardere med, mener Tom Erik Solberg.

- For 8 Se Ne Va er motstanden knalltøff og forutsetningene langt fra perfekte. Vi må ha litt tur på veien om vi skal kjempe om en trippelplass. Jeg tror det blir tøft å vinne, sier Cato Antonsen.

- 10 Mercis Encounter har fin kapasitet. Hun går jevne gode løp og hvis får hun seg en brukbar posisjon, er hun trippelaktuell igjen, sier Kristian Malmin som har kjørt de to siste gangene.

- 12 Leaping Guy har bommet sportrekningen, og det er best mulig premie som gjelder nå, sier Lars Anvar Kolle.

V65-3
- 5 Il Flora viste litt forbedring sist, men jeg vet ikke hvor hun står per dags dato. I første rekke er det en premie som gjelder, men hun kan en del på sitt beste, sier Cato Antonsen.

- Jeg synes 6 Engesve Bella var riktig så bra sist i årsdebuten. Det gikk ikke så fort underveis, men ganske radig til slutt. Hun har fått en vinter med mye hard trening for at hun skal hevde seg i grunnlaget sitt. Etter løpet har hun kjentes veldig fin ut, men hun møter gode hopper her. Det er speeden som er styrken hennes og jeg smyger med innvendig og kjører til slutt. Å vinne blir nok før tøft. Jeg ligger lavt og håper på en fin premie, men en trippelplass er ikke umulig, forteller Leif Witasp.

- 8 Gyldne Tider har et helt riktig løp på papiret. Det er mulig at formen ikke er like bra som den var, men riktigere oppgave får hun neppe på en stund. Jeg har stor respekt for 10 Briskebyrappa, som blir verst å slå, men jeg skal kjøre offensivt denne gangen. Jeg kommer til å kjøre tidlig fram for å være med i tetgruppen direkte. Jeg synes vi har en god sjanse, sier Tom Erik Solberg.

V65-4
- Det er spennende å få sjansen til å få kjøre en så fin hest som 8 Giant Park. Han er bra nok til å takle straffegrunnlaget sitt, men vi forventer ikke seier første gang ut. Vi har testet ham litt i trening og det ser ut til at halsoperasjonen har vært vellykket. At han har galoppert tidligere har vært mye på grunn av at han har manglet luft og dermed blitt redd og forsvart seg med å feile. Normalt tror jeg ikke det skal være noen galoppfare. Sporet ble vanskelig og vi er fornøyde med en fin premie i morgen. Hvis man garderer løpet med noen hester, skal han likevel ikke glemmes, vurderer Kristian Malmin.

V65-5
- 1 Lundfax vant meget enkelt fra tet sist. Da på ny bestenotering. Jeg tror han er god for en ny om travet fungerer. Nå er han meldt opp en klasse, men det vet han ikke selv. Sporet er bra, og jeg håper vi kan forsvare oss. Er han like god som sist, kan det være snakk om en god mulighet tross tøff konkurranse, synes Cato Antonsen.

V65-6
- 4 Kings Lucky har et helt riktig løp denne gang, og hun er flink fra start. Vi kjører til og håper på tet. Hun skal ha gått litt frem med et løp i kroppen etter en kort pause og skal være enda bedre forberedt i dag. Hun tapte knepent sist, men nå er forutsetningene enda bedre. Vi kjemper om en plass i toppen og synes vi har en fin sjanse til å lede fra start til mål, uttaler Olav Mikkelborg.

- 5 Turbo Drew er min beste mulighet. Han er i veldig fin form, og har en riktig oppgave på papiret. Riktignok er det flere gode hester til start, men sporet og distansen er den rette. Med perfekt reise avslutter han fort. Jeg håper vi skal finne en ok posisjon, da tror jeg vi skal dukke opp helt i toppen, sier Cato Antonsen.

- 7 Miss Drug Fighter skuffet sist. Det er nok den av mine som har desidert minst sjanse til å vinne onsdag kveld, mener Tom Erik Solberg.

- 8 Ringside var skikkelig god i et par løp i vinter, og da vant han fra tet. Formen er bedre enn raden og jeg syntes han opprinnelig hadde et fint løp her, men sporet gjør meg betenkt. Jeg har ikke annet valg enn å klemme til herfra, men det blir vanskelig å komme foran. 8 Ringside er bare med som reiseselskap til Engesve Bella og jeg er fornøyd om han får en tredje-fjerdeplass, opplyser Leif Witasp.

- På Biri sist gikk 9 Balanced Landing flott bakfra og endte på tredje. Nå fikk han niendespor på nytt og vi må satse på samme taktikk. Det er ikke ideelt å starte fra bakspor med en så startrask hest, og det blir mer sjanseartet med tanke på seier. Men, hesten er i kanonform og med silkereise kan han ende på trippelen. Det er litt drøyt å kalle ham en outsider, men han bør med på bred gardering, råder Kristian Malmin.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.