RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kutter kombinertløypa i Trondheim

Sist oppdatert:
Trondheim (NTB): Til tross for mildvær gjennom hele vinteren er det klart for verdenscuprenn i kombinert og hopp i Granåsen torsdag og fredag.

Men arrangøren har sett seg nødt til å kutte kombinertløypa.

Opptil 14 varmegrader og fønvind til tross: Det blir kombinertrenn i Granåsen torsdag. Onsdag ble det besluttet at langrennsløypa blir kuttet 500 meter. Dermed blir det en sløyfe på to kilometer som skal gås fem ganger.

Hoppbakken har vært klar i månedsvis. Nå er det bare vær og vind som kan stoppe avviklingen av rennene torsdag og fredag.

Renndirektør i kombinert i Det internasjonale skiforbundet, Lasse Ottesen, var veldig overrasket da han ankom Granåsen tirsdag.

– I bakken og i løypa er det bra med snø, mer enn jeg hadde forventet. Dette ser egentlig strålende ut. I Trondheim har det ikke vært nedbør siden starten av desember, men arrangørene har gjort en strålende jobb, sier Ottesen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere