RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kuttet sving - fikk 40.000 i bot

BØTELAGT: Andreas Mikkelsen ble ilagt 40.000 kroner i bot for å ha kuttet en sving for mye i Rally Polen.
BØTELAGT: Andreas Mikkelsen ble ilagt 40.000 kroner i bot for å ha kuttet en sving for mye i Rally Polen. Foto: Andreas Solaro (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Andreas Mikkelsen ble hardt straffet for å være for offensiv.

Andreas Mikkelsen har fått en bot på rundt 42.000 kroner etter at han torsdag kuttet en sving litt for mye i Rally Polen.

STRAFFET: Andreas Mikkelsen ble ilagt en stor bot i Rally Polen.

Det var på den andre fartsprøven på rallyets første dag at Mikkelsen gjorde det som skulle vise seg å være en straffbar handling. Nordmannen tok en venstresving litt for raskt og hadde alle fire hjulene på bilen utenfor veien. Det er ikke tillatt.

- Førere har lov til å kutte hjørner for å spare tid, men Mikkelsens sving har blitt dømt som overdreven, skriver arrangøren på sine nettsider.

Boten Mikkelsen har fått er på 5000 euro. Det tilsvarer i underkant av 42.000 kroner. Han har også fått beskjed om at han blir kastet ut av rallyet dersom han skulle gjøre den samme forseelsen igjen.

Den norske Volkswagen-føreren lå på annenplass etter fredagens fartsprøver. Lagkamerat Sebastien Ogier ledet rallyet. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere