Gå til sidens hovedinnhold

Kvarme fortsetter i RBK

Bjørn Tore Kvarme var i ferd med å gi seg, men nå tar han et nytt år for trønderne.

Den gode høstformen har gjort at Kvarme allikevel fortsetter på Lerkendal. Han har vært i tvil helt til det siste. Senest i forrige uke følte han seg ferdig med fotballen.

Funderende sportsdirektør Erik Hoftun, som i dag også ble endel av trener teamet var meget fornøyd med at hans gamle lagkamerat ble med videre.

- Dette er veldig gode nyheter for oss. En viktig brikke falt på plass nå som Bjørn Tore signerte, sier Hoftun til RBK.no.

Rosenborg kommer fortsatt til å jakte på forsvarsspillere selv om Kvarme fortsetter. Og Kvarme forteller at han er innstilt på hard konkurranse.

- I min alder skjønner jeg at jeg ikke kommer til å spille alle kampene. Er det noen som er bedre enn meg eller at klubben henter inn noen som er bedre, har jeg ingen problem med å akseptere at jeg må sitte på benken. Men jeg har selvfølgelig lyst å spille mest mulig, og kommer til å gi alt for å oppnå det, sier Kvarme.

Dermed faller brikkene på plass i Rosenborg som hadde årets første treningsøkt. Dette skulle vært Rune Jarsteins første treningsøkt, men en småsyk keeper valgte å stå over. Det skriver RBK.no.

Les flere norske fotballsaker her

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien