*Nettavisen* Sport.

Kvarme usikker på Aalborg

Foto: AFP/Scanpix

Den danske superliga-klubben Aalborg skal forsterke forsvaret sitt, men Bjørn Tore Kvarme vet ikke om han ender opp i klubben etter å ha sett på forholdene.

08.07.04 11:13

- Det så greit ut, men jeg vet ikke om Aalborg blir den nye klubben, svarte Kvarme da TV 2 Nettavisen spurte om hvordan han likte besøket i den danske klubben. Partene diskuterte for øvrig ikke hvor lang kontrakt Kvarme eventuelt skal bli tilbudt.

Er det andre klubber som er interssante?

- Ja, det er det, men jeg vil ikke gå inn på hvem det er, la han til.

Fredrikstad har vært interesserte i den tidligere Rosenborg-spilleren, men det er tidligere blitt klart at Kvarme ønsker å fortsette å spille i utlandet.

Kvarme har mye internasjonal erfaring. I to og et halvt år spilte han i Liverpool, før han fortsatte i franske St. Etienne i en toårsperiode.

Spanske Real Sociedad er Kvarmes siste klubb, og der har han oppholdt seg de siste tre årene. Kvarme vant det spanske mesterskapet med klubben i 2002/2003-sesongen og har én kamp på landslaget.

Aalborg regner med at en avklaring mellom klubben og Kvarme vil være på plass i løpet av et par dager, skriver klubben på sine hjemmesider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.