Kvinne i 70-årene vant 4,6 mill i tipping

Foto: Reuters/Scanpix

Hun har ikke peiling på fotball og fikk sjokk da Norsk Tipping ringte.

16.08.10 15:20

Søndagens tippekupong var så vanskelig at kun én person klarte å prikke inn 12 rette. Dermed ble bonuspotten utløst og vinneren kunne innkassere til sammen over 4,6 millioner kroner.

Favorittene på kupongen falt som fluer, og mange tippere lurte nok på hvordan det var mulig for vinneren å forutsi alle de overraskende resultatene. Vi lurte på det samme og tok derfor en telefon til Norsk Tipping.

Visste du at du kan levere tippekupongen på nett? Slik blir du nettspiller hos Norsk Tipping.

Faste rekker
Der fikk vi tak i kommunikasjonsrådgiver Roar Jødahl som hadde vært i kontakt med vinneren rett før vi ringte.

- Vinneren er en dame i 70-årene fra Nordfjord i Sogn og Fjordane. Hun fortalte at hun ikke har noe som helst peiling på fotball, men hun har levert to faste 16-rekkere hver søndag så lenge hun kan huske.

Jødahl forteller at kvinnen ikke ante at hun hadde vunnet da Norsk Tipping ringte henne mandag morgen.

- Hun sjekket resultatene i går kveld, men da var mange kamper fortsatt ikke ferdigspilt, så hun la vekk kupongene og tenkte ikke noe mer på dem, sier Jødahl.

- Damen trodde jeg tullet da jeg ringte, så hun fikk seg en saftig overraskelse da jeg leste opp de tolv riktige tegnene mens hun sjekket kupongen sin. Hun ble veldig glad for i det hele tatt å vinne 12 rette, men det store sjokket kom da jeg fortalte at premien var på over 4,6 millioner kroner. Pulsen steg så kraftig at hun måtte sette seg ned, smiler Jødahl.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Avgjort på overtid
Før den siste kampen på kupongen var ferdigspilt sent i går kveld, hadde åtte av ti kamper endt med et resultat som gikk på tvers av folkerekka. Det var med andre ord duket for store premier, spesielt dersom det også skulle bli et overraskende utfall i kampen mellom Benfica og Academica Coimbra.

Hjemmelaget Benfica vant den portugisiske serien i fjor og var stor favoritt mot lille Academica. Etter 26 minutter satte Miguel Fidalgo inn 0-1 for Academica, og kvinnen fra Nordfjord var dermed den eneste med 12 rette.

Det så imidlertid ikke så bra ut da Academicas David Addy fikk sitt andre gule kort 50 minutter ut i kampen og Franco Jara oppskriftsmessig utliknet til 1-1 tolv minutter senere.

Men helt på tampen av overtiden skjedde det utrolige: Academica klarte å avgjøre kampen med et sensasjonelt langskudd av Laionel Ramalho, og kvinnens ene 16-rekker hadde gått inn med 4,6 millioner kroner.

PS: Dersom kampen hadde endt uavgjort, ville ingen ha fått 12 rette. Kvinnen i 70-årene ville dermed ha vunnet ca 25.000 kroner for 11 rette og fire tiere.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Øk vinnersjansene med systemspill
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.