RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo og hans menn trakk til seg færre publikummere til kampen mot England, enn hva det britiske kvinnelandslaget i fotball nå klarer.
Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo og hans menn trakk til seg færre publikummere til kampen mot England, enn hva det britiske kvinnelandslaget i fotball nå klarer. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Kvinnefotball danker ut det norske herrelandslaget

Sist oppdatert:
Det norske landslaget var et rekorddårlig trekkplaster.

Det britiske kvinnelandslaget i fotball har solgt flere billetter til sin landskamp mot Tyskland, enn det herrelandslaget til England gjorde til kampen mot Norge i september, skriver The Independent

Kvinnelandslaget skal ha sin første landskamp på den nye Wembley stadion i november.

Så langt er det solgt nesten 41.000 billetter til kampen, mot 40.181 billetter som ble solgt til herrelandskampen mot Norge.

Landskampen mot Norge, der vi tapte med ett mål, hadde ifølge The Independent et rekordlavt billettsalg for nye Wembley stadion.

Det britiske kvinnelandslaget, som trenes av Mark Sampson, har kvalifisert seg til VM i 2015. Deres forrige publikumsrekord er fra en kamp mot Tyskland i 2005 i Etihad, da det ble solgt 29.092 billetter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere