RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvisvik: - Ingen revansj

Sist oppdatert:
Raymond Kvisvik har møtt krass kritikk fra egne supportere etter overgangen fra Brann. Mandag ga Greåker-gutten svar på tiltale.

FREDRIKSTAD STADION (TV2 Nettavisen) FREDRIKSTAD - TROMSØ 5-3:

- Sånn er fotballen. Enkelte ganger spiller man godt, mens man andre ganger ikke spiller fullt så bra. Men i dag stemte det meste, gliser Kvisvik overfor TV 2 Nettavisen.

- Kompliment
To mål ble det på «Super-Ray» som han populært kalles i Plankebyen. Etter en rekke svake kamper i den røde og hvite trøya, har venstrevingen fått føle presset blant supporterne i «hjembyen». Selv hevder han at han ikke har tatt seg spesielt nær av mishagsytringene fra fansen de siste månedene.

- Nei da, dette er jobben vår, og man må jo forstå at omgivelsene setter høye krav – og det ser jeg bare på som et kompliment. Uansett, i dag er jeg mest fornøyd med at vi endelig setter ballene i mål, vi har hatt mye stang ut de siste kampene.

- Føler du det som en liten revansj overfor de som har kritisert deg?

- Nei, absolutt ikke. Jeg har hele tiden visst at jeg kan spille fotball – akkurat nå har jeg bare en god følelse etter en bra kamp.

- Få som stopper oss
Lagkamerat Hans Erik Ramberg, som for øvrig er en god kamerat av Kvisvik, skryter Kvisvik opp i skyene etter innsatsen mot Tromsø.

- Det var en fantastisk følelse å se Raymond score, spesielt det målet som kom rett etter sidebytte. Å komme et mål foran så tidlig etter pause betydde utrolig mye for tryggheten i laget, og for det som skulle skje videre. All honnør til Raymond, han spilte en kjempekamp, skryter midtbanekrigeren.

Ramberg, som nylig ble far til en liten jente (som for øvrig skal hete Ada), ser nå lyst på fortsettelsen.

- Jeg skal fortelle deg at livet virkelig smiler for tiden. Jeg har hele tiden sagt at den dagen spissene våre begynner å score mål, er det få som stopper oss - så vi skal plukke godt med poeng i fortsettelsen. I tillegg er det fantastisk å ha blitt pappa, det kunne ikke blitt bedre, jubler han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere