RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)

Kvisvik klar for ny klubb

Sist oppdatert:
- Får 700.000 kroner i året i 3.-divisjonsklubb.

Raymond Kvisvik har skrevet under på en treårskontrakt med Kvik Halden, og blir dermed å finne i 3. divisjon neste sesong. Det bekrefter spilleren overfor NRK.

Kvisviks kontrakt med Fredrikstad gikk ut etter denne sesongen, og det har lenge vært tydelig at 35-åringen ikke ville få tilbud om noen ny avtale.

- Jeg tror de fleste blir meget overrasket over dette valget, og for meg er dette en ny vri. Det å være med på å bygge opp et lag har alltid trigget meg, og nå får jeg muligheten til å gjøre det, sier Kvisvik til NRK.

- Tilfører oss rutine
Nestleder og sportslig leder i Kvik Halden, Lars Morten Nilsen, kan også bekrefte at Kvisvik skal spille for dem neste sesong.

- Jeg kan bekrefte at han har signert for oss. Dette er egentlig helt fantastisk og vi er meget stolte, sier Nilsen til Nettavisen.

- Jeg regner med at Raymond kan tilføre rutine til en ung og ambisiøs stall. Raymond har stor rutine og spillerforståelse, og er et naturtalent på fotballbanen. Han vil helt klart løfte oss flere hakk, sier den sportslige lederen.

- 700.000 kroner
Etter det NRK erfarer vil Kvisvik få en årslønn på solide 700.000 kroner i sin nye klubb, og vil med det trolig bli den best betalte spilleren i 3. divisjon.

- Jeg kan ikke bekrefte lønnen, sier Nilsen.

Kvisvik skal jobbe for et firma i Fredrikstad som betaler lønna hans, og i avtalen inngår at han skal spille for Halden-klubben.

- Det stemmer at Raymond er ansatt i et Fredrikstad-firma. Firmaet det dreier seg om er Glomma Pall A/S, og der skal han ha en rolle tilknyttet salg og markedsføring, sier Nilsen.

- Vi takker ikke nei til gaver, og dette er en flott gave. Jeg synes det egentlig er litt rart at FFK ikke vil ha ham. Jeg mener Raymond kan spille fotball til han er 40 år.

- Vil opp i andre
Kvik Halden har spilt og tapt opprykkskvalifisering til 2. divisjon i tre av de fire siste årene. I høst ble de med minste mulige margin slått av Ørn Horten i kampen om en plass i 2. divisjon.

- Vi har et prosjekt om å komme oss opp i Adeccoligaen så fort som mulig, men det er ikke tidfestet. Vi har vært nære opprykk de to siste årene. Mot Ørn Horten var vi best, og egentlig så skulle vi vært i andre allerede, men vi sutrer ikke over det, sier Nilsen.

- Interessen er stor her nede, men poenget er at i 3. divisjon så dreier det seg om breddefotball. Fotball-Norge starter liksom i andredivisjon, og vi må opp dit. Vi har opp mot 2000 på hjemmekamper nå, og det er mer enn Sarpsborg har i 1. divisjon, men med Raymond håper vi løfte oss ennå noen hakk, forteller han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere