*Nettavisen* Sport.

Kvisvik klar mot Lyn

Men det er også en gladmelding til Lyn-fansen. Sjekk hva den er.

(iOslo.no): For to og en halv uke siden måtte Fredrikstads Raymond Kvisvik legges inn på sykehus med store smerter i skulderen. Han gikk glipp av serieåpningen og var vekk fra fotballen i tre og en halv uke. Nå er han tilbake for fullt på trening og kampklar mot Lyn lørdag.

Endelig fotballtrening
- Jeg trente for fullt i dag, men er ikke 100 prosent i form. Det går fremover, men jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg holder, sier Kvisvik, som dermed kan glede alle Lyn-supporterne.

Kvisvik holder ikke alle 90 minuttene, men tror han kan spille én omgang dersom han spiller fra start.

- Akkurat nå er det helt uaktuelt med 90 minutter. Hvis jeg er aktuell fra start er det nok snakk om én omgang. Hvis jeg kommer innpå holder jeg maks 20 minutter. Innhopp er ikke det samme, så det blir færre minutter. Jeg føler meg hvert fall klar mentalt og er klar for kamp, sier en munter Kvisvik til iOslo.no.

I oppkjøringsperioden har han trent alternativt og selv med få fotballtreninger frem til lørdag mener kantspilleren at det er forsvarlig å spille kamp igjen.

- Forsvarlig å spille
- Det var godt å få spille fotball igjen. På treningen gikk det bra. Ellers har det vært lettere vekttrening, sykling og jogging før jeg var klar i dag. Jeg vil si det er forsvarlig å spille igjen. Jeg har tapt mye, men det kommer seg. Jeg blir bedre og bedre og føler knapt noe til smertene i skulderen, sier den evige helten i Bergen.

Kvisvik fikk konstatert betennelse i en slimpose i skulderen da han ble lagt inn på Østfold sykehus 26. mars. Han ble skrevet kort tid etter og er altså nå klar for Lyn.

Les flere saker på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.