Kvisvik raste mot dommeren

Raymond Kvisvik protesterte heftig mot vinnermålet til Odense. - Sånn er fotballen, sa Kvisvik da temperamentet hadde lagt seg etter kampen.

05.12.04 22:36

Odense tok tidlig styringen i kampen. Etter 16 minutter var Odenses Chris Sørensen på pletten. Et lurt frispark satte Brann-keeper Håkon Opdal helt ut av spill, og vertene ledet fortjent 1-0.

- Odense skulle aldri fått frispark i den situasjonen der, sier Raymond Kvisvik til TV 2 Nettavisen.

Sæternes i scoringsform
Men drøye kvarteret senere var det duket for bergensk fotballshow. Scharner serverte ballen på et sølvfat til Bengt Sæternes, som fikk stå helt alene i feltet. Sæternes gjorde ingen feil og headet ballen i det lengste hjørnet bak Odenses keeper.

Mente det var offside
I andre omgang stod kampen og vippet litt - både Brann og Odense hadde flere målsjanser. Håkon Opdal hadde flere strålende redninger. Men han klarte ikke å stoppe Odenses Søren Berg femten minutter før full tid. Berg rundet Opdal i Brannmålet og det det stod 2-1 til hjemmelaget. Brannspillerne med Raymond Kvisvik i spissen protesterte heftig mot at dommeren godkjente målet. De mente Søren Berg var i offside da han fikk ballen. Kvisvik pådro seg gult kort for protestene.

- Venstrebacken vår mente det var offside. Derfor protesterte vi, sier Kvisvik og legger til at han ikke ønsker å skylde på dommeren.

Første tap
Til tross for massivt press fra Brann, klarte ikke bergenserne å få hull på byllen. Det ble 2-1 tap mot Odense på bortebane, og lagets første tap i Royal League.

- Vi spilte rett og slett dårlig. Alle må få lov til å ha dårlige dager, men det er klart at det er kjedelig å avslutte sesongen på denne måten, avslutter Kvisvik og legger til at Brann-gutta likevel er ved godt mot.

Brann leder likevel gruppe 3 med 6 poeng - to poeng foran Halmstad.

Du kan lese alt om Royal League her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.