*Nettavisen* Sport.

Kvisvik seriemester i innebandy!

Foto: Chris Kyllingmark (Scanpix)

Legende i Bergen for alltid, Raymond Kvisvik, kunne i går feire sitt første seriemesterskap på toppnivå da Greåker sikret sitt åttende seriemesterskap.

12.03.06 13:34

Foran siste serierunde var saken klar. Med seier over Fredrikstad ville Kvisvik og Greåker bli seriemester. Etter å ha ligget under med 2-3 kom rød-trøyene sterkt tilbake og vant 5-2. Kvisvik har tre seriekamper for Greåker og kvalifiserer dermed til å bli seriemester.

- Dette er stort. Jeg ble skikkelig glad. Dette betyr utrolig mye for meg. Jeg spilte et par kamper for dem før jul, det er en utrolig hyggelig gjeng og det er så fortjent at Greåker vinner, sier en tydelig rørt Kvisvik.

Kvisvik rakk å markere seg med to mål på de tre oppgjørene og han utelukker ikke at han kan komme til å satse på en innebandykarriere når fotballen en gang tar slutt.

- Innebandy er noe av det artigste jeg vet, så du skal ikke se bort fra at det blir mer av det når jeg er ferdig med fotballen, sier Kvisvik før han haster av gårde på seiersfest med resten av laget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.