Kvisvik slipper å forklare seg

Foto: TV 2 Sumo

To gode nyheter til Raymond Kvisvik.

27.04.09 17:26

Etter fotballforbundets sedvanlige gjennomgang av Tippeliga-runden, ble det klart at Raymond Kvisvik slipper å forklare seg etter taklingen på Fredrik Carlsen. Det melder VG Nett.

Kvisvik kastet seg altfor sent inn i duellen og tok høyrekneet til unggutten idet han var i ferd med å slå ballen inn foran mål med venstrefoten.

- Det er en meget stygg takling. Fredrikstad er heldig som får fortsette kampen med 11 mann, sa Petter Myhre i TV2-studioet.

Uenige eksperter
I «FotballXtra: Magasinet» kranglet eksperter som Frode Olsen, Davy Wathne, Petter Myhre og Mini Jakobsen høylytt. Sistnevnte var allerede da inne på det som ble mandagens konklusjon i NFF:

- Forbundet vil si at dommeren her ser situasjonen og har vurdert den. Da vil ikke forbundet gjøre noen ting, fastslo Jakobsen med en sur mine.

Ifølge retningslinjene vil heller ikke videobevis bli vurdert, dersom dommeren (i dette tilfellet Kjetil Sælen) har håndtert situasjonen ute på banen.

Oppretter presseboikott
Kvisvik fikk også en annen god nyhet mandag. Midtbanespilleren har i lengre tid boikottet diverse medier etter at hans skakkjørte personlige økonomi ble gjort kjent for allmennheten.

Les mer her: Kvisvik skylder 10 millioner

Etter at boikotten ble opprettholdt da Kvisvik ble matchvinner mot Viking i forrige uke, omtalte FFK-direktør Runar Henriksen det som et «problem for klubben».

Et oppklaringsmøte med hovedpersonen selv, endte i stedet opp med en kontrabeskjed fra Østfold-klubben.

- Av hensyn til Raymond har FFK som arbeidsgiver valgt å frita ham fra all kontakt med pressen, sier Henriksen til fb.no.

- Tungt for Kvisvik
Dermed slipper 34-åringen å svare på hvorfor han forsøkte å kveste AaFK-spiller Carlsen også.

- Den situasjonen han har vært i rundt privatlivet, har vært tung. Han har tatt det mye tyngre enn noen har kunnet ane, selv om han utad fremdeles fremstår som en gladgutt, sier FFK-direktøren.

Det er foreløpig ikke kjent hvor langvarig den tidligere landslagsspillerens medieboikott blir.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.