RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvisviks julesjokk

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
Sist oppdatert:
Raymond Kvisvik er tilbake på FFK-treningen. Ikke med en stor, men med en liten overraskelse til alle.

Det var etter hjemmekampen mot Odd i sommer at FFK-trener Anders Grönhagen sa til et samlet pressekorps at kultspiller Raymond Kvisvik hadde for mange kilo på kroppen. Kvisvik skal ifølge lagkompis Hans Erik Ramberg ha tatt kritikken tungt, men når FFK-legenden denne uka var tilbake på trening etter et kortere sykdomsopphold, var det en ny Kvisvik lagkameratene fikk møte.

- Unge Kvisvik har faktisk, for første gang, gått ned i vekt under julen. Jeg merker det på buksene, sier midtbanespilleren til f-b.no.

- Jeg føler meg faktisk i god form til å være på denne tiden av året.

Det kan komme godt ned nå som Fredrikstads silkefot får konkurranse på venstreflanken fra svenske Abgar Barsom. Kvisvik er likevel klar for kamp.

- Det tar jeg som en utfordring. Barsom ser ut til å være en god spiller, og at gode spillere kommer til FFK er bare positivt. Klubben må gjerne hente flere spillere av god kvalitet. Det gjør bare laget bedre, sier Kvisvik til FB, og legger til at han ikke nødvendigvis må spille venstre flanke, men gjerne stiller sentralt på midtbanen eller som spiss.

Les flere fotballsaker på FXT.

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere