*Nettavisen* Sport.

Kylian Mbappé hyller Liverpool: - De har vært som en maskin

Liverpool manager Jurgen Klopp with Paris Saint-Germain's Kylian Mbappe after the final whistle

HYLLER KLOPP: Kylian Mbappé har latt seg imponere av Liverpool og deres tyske trener. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Den franske superstjernen har ved flere anledninger blitt koblet med en overgang til den røde delen av Merseyside.

28.05.20 10:01

Den franske superstjernen har tatt verden med storm de siste årene, og i 2018 ble han verdensmester etter å ha blant annet scoret i finalen mot Kroatia.

PSG-stjernen har de siste årene måttet tåle å bli ryktet vekk fra den franske hovedstaden, og det er først og fremst Real Madrid som nevnes i hans forbindelse.

Liverpool er uansett blant de som nevnes sammen med Real Madrid som en av aktørene som helst kunne tenke seg å legge mye penger på bordet for 21-åringen.

Les også: Vi følger overgangsvinduet LIVE

- Aldri enkelt

Skal man tro angrepsstjernen selv, så vil han ikke ha noe i mot en eventuell overgang til Merseyside. I et intervju med The Mirror hadde Mbappé nemlig kun positive ting å si om Premier League-lederen:

- Denne sesongen så har Liverpool som en maskin i Premier League. De har fått vinning til å se enkelt ut, men sannheten er at det aldri er slik, sa PSG-stjernen i intervjuet.

Klikk på bildet for å forstørre. Liverpool's German manager Jurgen Klopp looks at the trophy after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Tottenham Hotspur at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid on June 1, 2019.

MESTER: Jürgen Klopp styrte Liverpool til Champions League-triumf. Foto: Javier Soriano (AFP)

- Prestasjoner som deres skjer bare ikke. Å være så nådeløse som de har vært kommer fra mye trening, og det å ha en god trener, fortsatte stjernen.

Selv trenes han av Thomas Tuchel, som av mange anses som arvtageren etter Jürgen Klopp. Han tok nemlig over etter Liverpool-treneren i Borussia Dortmund, og blir ofte sammenlignet med Liverpools supertrener.

Det var nettopp Klopp som nylig var ute og helte bensin på ryktebålet ved å snakke om Mbappé i et intervju med beINSPORTS.

- Mbappé er den som har størst fremtid. Vi kan også snakke om Jadon Sancho, de er alle på vei opp, forklarte Jürgen Klopp i intervjuet, før han fortsatte å hylle franskmannen.

Det har uansett kommet frem tidligere at Klopp ikke akkurat er sterk i troen på at han kommer til å få kloa i PSG-juvelen.

I november 2019 var nemlig Klopp veldig tydelig på at det kan bli fryktelig dyrt å hente Mbappé, og at det er «absolutt ingen sjanse» for at den overgangen finner sted.

Les også: Onsdagens Premier League-rykter

Mbappé og Haaland?

Klubben det snakkes mest om i Mbappés forbindelse er nemlig Real Madrid, og ryktene rundt en overgang til den spanske hovedstaden har pågått i lang tid.

Nylig kom det også frem både fra spanske AS og Marca at franskmannen anses som et Madrid-eier Florentino Pérez' prestisjeprosjekt inn mot åpningen av nye Santiago Bernabéu.

AS hevder nemlig at man anser Mbappé som det perfekte kjøpet sommeren 2021, når han kun har ett år igjen av sin kontrakt på Parc des Princes. Det skal være derfor ansett som mulig å hente han til Madrid sommeren 2021.

Den påfølgende sommeren anser man dermed at Erling Braut Haaland skal være klar for å ta sin plass på topp i Real Madrid, da dette sammenfaller med at Karim Benzema sin kontrakt går ut.

Klikk på bildet for å forstørre. STJERNEMØTE: Kylian Mbappe og Erling Braut Haaland hilser på hverandre før det første møtet mellom Borussia Dortmund og Paris Saint-Germain.

STJERNEMØTE: Kylian Mbappe og Erling Braut Haaland hilser på hverandre før det første møtet mellom Borussia Dortmund og Paris Saint-Germain. Foto: Getty Images

I Marcas rapport fra april er det nemlig videre hevdet at man anser Martin Ødegaard som den perfekte midtbanelederen på et lag der de to angrepsstjernene skal forme et superangrep.

Det interessante er at Mbappé var blant stjernene som virkelig fikk passet påskrevet for å ha hånet Haaland etter PSGs avansement i Champions League mot Dortmund.

Denne sesongen har Mbappé også spilt på Anfield i Champions League. Der scoret han ett mål i Liverpools 3-2-seier. Det var pariserne og laget fra Merseyside som gikk videre i turneringen.

PSG er allerede pekt ut til seriemestre i Frankrike, hvilket betyr at Mbappé har vunnet samtlige seriegull siden 2016/2017-sesongen. Det første med Monaco, og de resterende med PSG.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag