Lørdag kveld inviterte Christina Watches-Onfone fans og andre interesserte til julelunsj.

Der ble det mye norsk.

«Stjernerytter» Frederik Wilmann, som lenge har blitt linket til Michael Rasmussens mannskap, ble vist fram. Det samme gjorde den norske «storsponsoren» Proteinfabrikken.

Beundret Wilmann over lang tid
Wilmann fikk som kjent ikke fornyet tillit hos Joker Merida.

Les også: Eksproff ferdig i norsk lag

Den situasjonen utnyttet altså det danske laget. De avslører også at han har stått på ønskelisten lenge.

- Wilmann har hatt et forrykende år og har ved flere anledninger satt våres lag på plass, derfor har han lenge vært på vår ønskeliste. Han er et uspiret stjernefrø, og er helt sikkert en av de beste norske syklistene.

Vil ha mer fra Norge
- Markante seirer i mange UCI-ritt, sier det meste om ham. Wilmann vil sette enhver tvil i skammekroken. Han er norsk og en stjerne, skryter lagets eier, Christina Hembo.

Hembo legger til følgende om deres avtale med Proteinfabrikken og deres merkevare Cuatro.

- Sponsoratet er stort for oss og tilsvarer sannsynligvis budsjettet de til små danske kontinentallagene. Samtidig får vi åpnet opp våres drømmer om å skape et norsk-dansk-lag, og vi håper at dette vil åpne for andre norske virksomheter.

- Store utviklingsmuligheter
Frederik Wilmann gleder seg over sitt nye lag.

- Det er sterkt lag med store ambisjoner, med de beste rammevilkårene og en sterk sportsdirektør i form av Michael Blaudzun. Utviklingsmulighetene er store og var det viktigste da jeg skulle velge laget. Jeg tror at både jeg og laget vil få stor suksess i 2012 og jeg gleder meg enormt mye.

Årets vinner av Rogaland Grand Prix og Norefjell GP har syklet i Maxbo-Bianchi/Joker-Bianchi/Joker-Merida siden 2005, bortsett fra da han prøvde lykken - uten hell - i Skil - Shimano i 2010.

Drømmer om touren
Allerede den 6. oktober omtalte vi interessen fra Rasmussens mannskap, og nå fortsetter 26-åringens karriere i Himmelbjerg-landet. Fredag sa Hembo følgende om lagets ambisjoner:

- Jeg vil gjerne skape et ekte norsk-dansk storlag. Et lag alle de store skandinaviske stjernene kjører for.

- Et lag som vi skandinaver kan stå sammen om, glede oss og være stolte over. Et lag som kan vinne Tour de France med ni nordmenn og dansker på laget, sa Christina Watches-Onfone-eieren.

Les også: - Vil skape storlag med nordmenn

Christina Watches-Onfone har følgende ryttere på lønningslisten foran 2012-sesongen:
Michael Rasmussen
Michael Reihs
René Jørgensen
Rasmus Guldhammer
Alexander Kamp
Angelo Furlan
Martin Lind
Kristian Sobota
Daniel Foder
Frederik Wilmann

Det er ventet at flere ryttere vil bli presentert denne måneden.