RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Kyllingen» til dansegulvet

Foto: Brian Rasmussen (EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Er det lov å be om en versjon av fugledansen?

Michael Rasmussen er i vinden som aldri før. Etter å ha blitt uglesett i flere sesonger på grunn av den dramatiske utkastelsen av Tour de France i 2008, ser opinionen nå ut til å være på glid.

Første avslørte Bjarne Riis at han vurderer 36-åringen blant hjelperytterne til Alberto Contador i neste års Team Saxo Bank/SunGard.

Torsdag kom kanskje en enda større bombe. «Kyllingen» har meldt overgang til den danske versjonen av «Skal vi danse».

- Dansen ligger meget langt fra det jeg ellers holder på med. Men etter å ha tenkt nærmere over det, synes jeg det passer meg godt inn i kalenderen min. Dessuten er jeg ikke redd for å ta en utfordring, sier Rasmussen i en pressemelding fra dansk TV2.

Hjemme i Norge er vel Dag Otto Lauritzen den mest kjente norske syklisten som har deltatt på programmet. I tillegg til Anita Valen de Vries.

Lauritzen og Gyda Svela-Thorsen røk til slutt ut i semifinalen i 2007-årgangen, mens Valen de Vries var den første som ble stemt ut i fjor.

Hvor godt Rasmussen klarer seg på gulvet, skal vi ikke uttale oss om, men på hjemmebane er ikke forventningene skyhøye.

- Kona sier at jeg ikke kan danse, men jeg er sikker på at hard trening og stahet veier opp for manglende talent. Noen Fred Astaire er jeg neppe, avslutter Rasmussen.

PS! Tidligere TVM-proff Jesper Skibby har også testet danseferdighetene i Danmark. Han ble utstemt fjerde sist for snart seks år siden.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere