RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øl i fokus i Allstar-kamp

Sist oppdatert:
Norge Allstars hang godt med de streikende NHL-proffene i tirsdagens «Stjernekamp» i Oslo Spektrum. Men ølservering på tribunen tok det meste av fokuset bort fra kampen.

AlkoKutt reagerte nemlig kraftig på at det var ølservering under kveldens oppvisningskamp i ishockey i Oslo Spektrum.

- Det er høyst kritikkverdig at de velger å bryte en barriere som dette jo er, sa daglig leder Trine Stensen Lunde til NTB.

Svært skuffet
Hun var svært skuffet over ølserveringen under kampen mellom det norske allstarlaget og «World Stars».

- Det er ikke noe vi ønsker at publikum skal sitte på tribunen og drikke alkohol under slike arrangement med barn til stede. Vi ønsker at det skal være en trygg ramme for alle, mente Stensen Lunde.

Arrangementsansvarlig Lars Blyverket hevdet tirsdag overfor NTB at alle hans gjester fikk servert alkohol i lukkede rom under arenaen og ikke kunne ta med seg dette ut på tribunen.

- Overreagerer
Vålerenga-spilleren Anders Myrvold sier til TV 2 Nettavisen at han ikke hadde noen betenkeligheter med at det ble servert øl på tribunen under oppvisningskampen.

- Nå må folk slappe av litt her. Se på de store arenaene i Europa, der får fansen ta seg en øl og slappe av under ishockeykamper. Jeg synes dette bare er overreagering, sa Myrvold til TV 2 Nettavisen.

- Folk må få lov til å kunne kose seg litt under kampene med en øl, uten at det skal skapes overskrifter av det. Personlig mener jeg det bør innføres øl-servering på lignende arrangermenter senere også, mente han.

Hang godt med
Det norske Allstartlaget hang godt med de streikende NHL-proffene i tirsdagens oppvisningskamp i Oslo Spektrum. 3000 tilskuere trosset de høye billettprisene, og fikk se at World Start til slutt vant 7-6 over de norske i Oslo Spektrum, etter perioderesultatene 2-2, 3-2, 1-3.

Anson Carter og Alexander Daigle scoret to mål hver for NHL-laget. Blant NHL-spillerne var superstjerner som Mats Sundin, Sergei Fedorov og Dominik Hasek.

- Det var preg av at dette var en oppvisningskamp. Det var ikke så viktig hvem som vant, men at publikum fikk se de beste spillerne fra NHL i aksjon. Jeg tror de fikk kose seg, og fikk se brukbar ishockey, oppsummerte Anders Myrvold.

Selv har han møtt flere av spillerne i tirsdagens «stjernemøte» tidligere.

- Jeg har møtt dem selv, men da i en mer alvorlig ramme. Det er likevel artig å teste seg i slike kamper igjen, og da vi ledet 5-4, kunne det likevel være oss som vant kampen, konstaterte Myrvold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere