Gå til sidens hovedinnhold

L'Équipe: - Tiemoué Bakayoko nærmer seg Chelsea

Kan bli klar i neste uke.

Det har vært mange rykter rundt Monaco-spillere etter den fabelaktige sesongen som endte med seriegull og Champions League-semifinale. Nå kan det se ut til at monegaskerne må klare seg uten en av sine midtbanejuveler.

For den franske avisen L'Équipe melder at Chelsea skal være veldig nære ved å sikre seg Tiemoué Bakayoko. Monacos midtbane-monster kan bli klar allerede til neste uke, skriver avisen.

Den franske landslagsspilleren var utrolig viktig for Monaco forrige sesong, og scoret det avgjørende målet som sendte Manchester City ut av Champions League i åttedelsfinalen.

Bakayoko, som tidligere også har blitt koblet med en overgang til Manchester United, skal ha vært usikker på en overgang til Chelsea, men skal nå ha bestemt seg for å signere for Antonio Contes klubb.

Les mer: Hevder Chelsea er enige med Bakayoko

Det er ventet at en avtale kan være verdt 40 millioner euro (rundt 382 millioner kroner), men det er uvisst om Bakayoko kan vente seg en plass i Chelseas startoppstilling.

L'Équipe hevder nemlig at Bakayoko hentes inn som et alternativ da Chelsea også skal ut i Champions League den kommende sesongen. Med alternativer som N'Golo Kanté, Nemanja Matic og Francesc Fabregas må nok Bakayoko vente seg hard kamp.

Uansett skal den franske 22-åringen være forstått med situasjonen han ankommer, så vel som at det kan være en risikabel overgang kun ett år før VM i Russland.

Skulle Chelsea sikre seg Bakayoko vil de uansett ha fått på plass en av Europas mest ettertraktede midtbanespillere denne sommeren.

For Monacos del betyr det at de mister en ny brikke av årets mesterlag. Tidligere denne sommeren solgte de Bernardo Silva til Manchester City, og kan fort miste viktige herremenn som Benjamin Bendy og Kylian Mbappé, skal man tro ryktebørsene.

Les også

Wikestad om Liverpool-fadesen: - Pinlig for klubben

Kommentarer til denne saken