RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La ikke press på lederne

Madrid (NTB-AFP): Sevilla og Valencia greide ikke å legge press på lederlagene Real Madrid og Barcelona før «El Clasico» søndag.

Det ble bare ett poeng på hver av dem. Sevilla måtte hente opp to mål for å greie 2-2 hjemme mot Málaga, mens Valencia hadde sin sjette strake seier i lomma før gjestende Mallorca utlignet til 1-1 på straffe i sluttminuttene.

Dermed topper Real Madrid fortsatt tabellen ett poeng foran Barcelona, to foran Sevilla og tre foran Valencia.

David Villa ga Valencia ledelsen tidlig i annen omgang, men Borja Valero utlignet på straffespark i det 85. minutt etter en unødvendig forseelse av Bruno Grau. Et annet slag for Valencia var David Silvas skade som tvang ham til å halte ut i første omgang.

- Vi greide aldri å få 2-0-målet som ville punktert kampen, men Mallorca fortjener ros for at de aldri ga opp, sa Valencia-trener Unai Emery.

Sevilla kom under mot Málaga etter scoringer av Fernando og Sergio Duda i første omgang, men Fabiano berget poeng med to mål i annen omgang. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere