RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lå tre uker i koma

Foto: Teigen, Trond Reidar/Scanpix
Sist oppdatert:
Men håndballtrener Karl Erik Bøhn er på bedringens vei.

Håndballtreneren Karl Erik Bøhn (48) er på bedringens vei etter å ha hatt en meget tøff tid i kreftbehandlingen, skriver VG.

I begynnelsen av februar fikk Bøhn diagnosen akutt blodkreft. Den første kuren med cellegift hadde ingen effekt, og han fikk problemer med lungene. Han ble lagt i respirator og ble liggende i koma i tre uker.

Etter at han ble behandlet med en annen type cellegift, går det mye bedre. Han er i gang med sin tredje cellegiftkur, og den siste beinmargsprøven viser at treneren er kreftfri. Bøhn er likevel forberedt på en tøff kamp også framover.

– Det er viktig ikke å gi opp. Det er så mye som kan se håpløst og bekmørkt ut. For meg er det viktig å si til andre kreftpasienter at det betyr mye å være positiv, sier Bøhn til VG via sin venn og medhjelper på det ungarske håndballandslaget, Andreas Smeby.

I desember i fjor ledet Bøhn Ungarn til bronse i håndball-EM for kvinner. Han har tidligere vært trener for den ungarske storklubben Györ og Larvik. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere