Gå til sidens hovedinnhold

La trenden snu!

Nettavisens pokerblogger Andreas Høivold skriver fra NM i Nottingham.

NM – Kapittel 2

Nottingham, 2. mai 2008

I dag starter NM-turneringen som er den alle vil vinne. Den som gir Norgesmestertittelen og mest ære. Og selvsagt den øvelsen som har flest deltakere.

Eller... Turneringen startet i går, men da bare med halve feltet. I dag spilles dag 1B og jeg ser frem til å spille spillet jeg nok er best i, nemlig Texas hold’em no limit. I går stilte det mange kjente til start, både norske og engelske. Jeg frykter at det skal bli en engelskmann som går av med seieren i år, nemlig Nottinghams, og kanskje Englands beste spiller: Julian Thew. Han er utrolig god og har mange resultater og vise til. Største seieren hans kom i EPT i Baden. Da satt jeg på bord med ham på dag 2 og han satt etter to av oss som hadde vunnet EPT-er før og sa at nå var det hans tur. Han fikk helt rett og vant fortjent. Han har dessuten mest chips etter dag 1A med drøye 120 000! Han kommer til å bli vanskelig å slå!

Hele Norgeseliten er her, med et par unntak. Mest kjente unntaket er Annette Obrestad som spiller Ladbrokes sitt Europamesterskap for damer. Men de fleste andre er her for å unngå at Julian skal banke oss norske på hans hjemmebane. Dessverre så er mange av de gode allerede ute. Blant dem som røyk ut i går har vi Dag Martin Mikkelsen, Øyvind Riisem, Hans Ari Varsi, Jonas Helness, Askild Hansen og Andreas Hagen samt min gamle lagkamerat i Ladbrokes, Åge Spets. I tillegg røyk vår gamle landslagstrener i fotball, Egil Olsen.

Ingen av de veldig kjente er med i toppen, men nå stiller mange av dem i dag. Totalt er 68 av 247 spillere med videre fra i går. Beste norske er Kim Rud Pedersen med drøye 100 000 i chips.

Egen form er jeg svært usikker på om dagen. Dette er jo mitt beste spill. Men pokeren har ikke gått som planlagt i det siste. Mye badbeats har ført til dårlig spill og jeg er litt inne i en ond sirkel. I fjor fikk jeg 6. plass, noe jeg var ganske fornøyd med. Finalebord i år igjen hadde vært veldig kjekt! Jeg får nok ganske fort svar på hvordan det vil gå. Er jeg med til i morgen så regner jeg med at sjansene er store for toppresultat. Men det har vært dag 1 som har vært bøygen i det siste. La trenden snu i dag!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping