RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Laber Molde-interesse for prestisjekamp

Foto: Scanpix
Molde-fansen kommer ikke til å være i overtall på Kråmyra lørdag når prestisjeoppgjøret Aalesund-Molde sparkes i gang lørdag.

I Sunnmørsposten forteller forfatter og tidligere fotballspiller Jo Nesbø om hvorfor han som de fleste andre moldensere velger å se kampen fra tv-stolen fremfor å følge laget sitt på Kråmyra

- Jeg har veldig lyst til å se AaFK-Molde «live», men jeg har vel en bedre unnskyldning enn de fleste andre moldensere som velger å se kampen på TV. Fredag blir nemlig min nye bok «Marekors» lansert, og da blir det «haugen på» med intervjuer og slikt hele helga. Men kampen skal jeg se - på TV. Og Molde vinner, sier han til Sunnmørsposten.

- Hvorfor det?

- For det første er jeg programforpliktet til å tro på min egen klubb. Og foran denne kampen sier både hjertet og hjernen min at Molde vinner en knepen seier, jeg tror at MFKs større eliteserieerfaring blir helt utslagsgivende i en slik nervekamp. Molde rykker aldri ned, fastslår Jo Nesbø.

Kun 1787 på Uefa-kamp

Sunnmøringene strømmer til Kråmyra. Onsdag var det solgt 7.500 billetter til kampen. Mens hos "storebror" Molde er det omvendt.

Da Molde vant mot Leiria onsdag fant kun 1787 tilskuere veien til Molde Nye Stadion.

- Moldepublikummet burde kjenne sin besøkelsestid, men vi har tapt mange kamper i år, og det har vel sitt å si for tilskuertallet, sa Odd Berg til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere