RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lader opp med kaninbæsj

Sist oppdatert:
Hun stønner og stønner, og vinner og vinner. Men for Maria Sjarapova er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Maria Sjarapova vant Wimbledon i fjor. Nå er hun på jakt etter en ny tittel. Så langt i turneringen har hun feid alle motstanderne av banen, og oppskriften er klar. Hun gjør alt på nøyaktig samme måte som i fjor.

Det innebærer en noe stinkende oppladning. Alt er planlagt, helt ned til den minste detalj. Det har gått så langt at før hun går ut på banen, tar hun en tur ut på Wimbledon Common, et åpent parkområde i nærheten. Der er hun på jakt.

Etter kaninbæsj.

- Like før turneringen i fjor, gikk jeg en tur på Common. Jeg tråkket tilfeldigvis i - la oss kalle det noe som kaninene hadde etterlatt seg. Jeg merket det ikke før noen sa til meg at jeg stinket. Men med tanke på hva som skjedde på banen i fjor, ser jeg på det som en lykke-greie. Så om dere ser meg ute i parken, vet dere hva jeg leter etter, sier den overtroiske russiske tennisspilleren, ifølge Aftonbladet.

Hun leier også samme hus som hun gjorde for ett år siden, og ladet opp til turneringen med å spile WTA-turneringen i Edgbaston.

- Jeg forsøker å gå samme vei som ledet meg til den første Grand Slam-tittelen. Og hvem vet – kanskje gjentar historien seg, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere