RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ladet opp med hjemmeseier

Foto: AFP PHOTO / SCANPIX / Nils Meilvang
Sist oppdatert:
Caroline Wozniacki viser at hun har formen inne foran Wimbledon. Men gjør det innendørs.

Før starten av WTA-turneringen i Farum utenfor København ble Wozniacki kritisert for å ikke prioritere spill på gress foran den neste Grand Slamturneringen i England.

De kritiske røstene ble senere tilbakevist av verdensenerens far og trener, Piotr Wozniacki, som mente spill på hardcourt kunne være vel så god oppladning som å spille gresstennis.

Selvtilliten og rytmen i spillet til Caroline Wozniacki har definitivt ikke fått tilbakeslag i løpet av uken i Danmark.

I søndagens finale av ble tsjekkiske Lucie Safarova ingen målestokk. Wozniacki vant enkelt 6-1, 6-4.

- Høyt nivå
Dermed tok 20-åringen sin femte turneringsseier for året og den 17. triumfen i WTA-sirkuset totalt. Wozniacki vant også i Farum i fjor.

- Jeg er veldig fornøyd. Den første kampen var vanskelig, men det ble bedre etter hvert. Jeg har spilt på et høyt nivå, spesielt de siste tre dagene, sa Wozniacki, før hun takket det entusiastiske hjemmepublikummet.

- Det er noe spesielt å vinne en turnering på hjemmebane. I dag ble det både ropt og skreket, sunget og det ble laget bølger. Det var en fantastisk atmosfære, og takk for det.

Nå tar verdenseneren en uke ferie før hun stiller i Wimbledon-turneringen. Hun har fortsatt til gode å gå til topps i en Grand Slam, en av de fire største turneringene.

Tror ikke på Wimbledon-seier
Sjansen for seier i Wimbledon er derimot ikke den helt store, skal vi tro Piotr Wozniacki. Han tror heller på en av Williams-søstrene

- Jeg tror på Serena eller Venus. De har vunnet der så mange ganger, og er klare favoritter, sier verdensenerens far til dansk TV 2.

Han vil likevel ikke avskrive datterens sjanser helt.

- Caroline er også blant mine favoritter. Og kinesiske Li Na. Hun har teknikken som passer til det underlaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere